Šablono aptarimas:PTR

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Pervadinimai[redaguoti vikitekstą]

Šabloną Trinti pervadinau į Skubiai trinti, o šabloną PTR pervadinau į Trinti. Tiesiog trinti prireikia daug dažniau, nei trinti skubiai, kadangi skubiai trintinus paprastai administratoriai pamato ir patys. Daugas kas, tame tarpe ir aš pats kartais užsimiršęs, Trinti šabloną naudodavome kur nereikėdavo skubaus trynimo. O PTR likęs iš senų laikų, intuityviai neaišku ką reiškia, ir mažai kas jį apskritai atsimena. Tikiuosi, šie šablonų pavadinimai bus tikslesni ir patogesni naudojimui. --Nomad (aptarimas)

Dėl pastabos šablone[redaguoti vikitekstą]

Kai šablonas yra pastatomas sename straipsnyje, prie kurio prisėdėjo ne vienas naudotojas, man labai kelia abejonių, ką galėtų reikšti pastaba ir aplamai ar tais atvejais ši pastaba yra korektiška "(pastaba: iš savo paties sukurtų puslapių žymės pašalinti negalima)". Tuo labiau, kad pats trynimas bus atliktas tik po diskusijos, priėmus sprendimą. --Vpovilaitis apt. 13:01, 2009 rugpjūčio 24 (EEST)

Dėl nuorodos į trynimų tvarką[redaguoti vikitekstą]

Siūlau į šabloną įtraukti nuorodą į trynimų tvarką Vikipedija:Administravimo veiksmai --Vpovilaitis apt. 13:10, 2009 rugpjūčio 24 (EEST)

Pasiūlymas pakeisti[redaguoti vikitekstą]

Siūlome šį šabloną pakeisti į {{Sandbox3}}. --Vpovilaitis apt. 15:54, 2009 rugpjūčio 24 (EEST)

Dėl kuriamo aptarimo pavadinimo[redaguoti vikitekstą]

Kuriant aptarimą dabar susikuria aprimo pavadinimas „yyyy-mm-dd straipsnis“, gal geriau būtų „straipsnis yyyy-mm-dd“? --Vpovilaitis apt. 13:11, 2009 rugpjūčio 26 (EEST)