Šablono aptarimas:Lt-miestai-stub

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Šablono tekstas[redaguoti vikitekstą]

Ar neatrodo, kad dabartinis šablono tekstas yra kiek per griežtas?

Šiame straipsnyje apie Lietuvos gyvenvietę tėra įdėtas šabloninis tekstas. Ir taip toliau...

Gal vertėtų ji pakeisti į ką nors lengvesnio ir suprantamesnio. Tuo pačiu tekstas būtų suvienodintas su kitais stub straipsniais. Pvz.:

Šis straipsnis apie Lietuvos gyvenvietę nėra baigtas. Ir taip toliau...

eLNuko 11:56, 24 Vasario 2006 (EET)

Na šis stubas buvo kurtas šabloniniams straipsniams, tačiau manau dabar niekas neprieštarautų, jei būtų pakeistas į paprasto stubo tekstą, kaip ir nurodei pavyzdyje. --Atlantas 12:44, 24 Vasario 2006 (EET)
Šiaip realiai tie ltcitystub dedami tik visai šabloniniams straipsniams (pvz. "Juodšiliai - miestelis Vilniaus rajono savivaldybėje."), kad atskirti, kur visai šabloniniai straipsniai ir jų nepriskaičiuoti prie rimtesnių. Todėl galbūt reikėtų dviejų šablonų - vieno tiems tuštiems, o kito papildytiems, bet vis dar nebaigtiems. knutux 13:22, 24 Vasario 2006 (EET)
Juk yra dar vienas šablonas - Šablonas:Šablonas, kuris galėtų tikti pirmajam variantui. eLNuko 13:32, 24 Vasario 2006 (EET)
Kadangi miestelių yra galybės, tai jie nusipelnė ir atskiro šablono :) . knutux 13:57, 24 Vasario 2006 (EET)

Geriau pagalvojus - juk realiai straipsnis gali turėti tik tris "būsenas":

  • nėra straipnio (nėra stubo)
  • straipsnis pradėtas (vartojamas stubas)
  • straipsnis išvystytas (stubas nebevartojamas)

Man atrodo, kad ir angliškoje Wiki niekur nėra vartojama daugiau nei 3 žingsniai, tai gal ir mes neišradinėkim dviračio. eLNuko 14:25, 24 Vasario 2006 (EET)

Iškraipytas paveikslėlis[redaguoti vikitekstą]

Ar aš čia vienas matau iškraipytą paveikėlį? Vietoj lietuvos žemėlapio matau baltą juostą Obsrv 18:51, 26 Kovo 2006 (EEST)

Ne, čia visiems taip, jau ne pirmą kartą šiam paveikslėliui taip nutinka - mediawiki įranga kartais nesusitvarko gaminant didelių paveikslėlių ikonėles ir gaunasi šiukšlės. knutux 19:14, 26 Kovo 2006 (EEST)