Šablono aptarimas:Gyvenvietė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

anksciau i straipsni apie miesto herba buvo galima patekti paspaudus ant herbo miesto straipsnyje. dabar linkas veda i herbo image. manau ankstesnis variantas buvo geresnis Dkbrz 01:45, 4 Rugpjūčio 2005 (EEST)

Netikiu, kad anksčiau buvo galima į straipsnį patekti spaudžiant ant paveikslėlio - wiki įranga bent jau anksčiau to neleido, nemanau kad ir dabar leidžia. Jei dedi paveikslėlį, ant jo paspaudus visada būsi nukreiptas į paveikslėlio straipsnį. Knutux 08:17, 4 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Ups, ten istikruju buvo po juo linkas - herbas|Detaliau ar kazkas panasaus. Turiu omeny, kad dabar is mesto straipsnio negali patekti i miesto herbo straipsni :) Dkbrz 12:37, 11 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Įdomu kiek mes miestų herbų straipsnių turime ir planuojame turėti? Gal tiems keliems užtektų kur nors strapsnyje nuorodą įdėti? Arba, jei labai norisi, galima gi paveikslėlio puslapyje įterpti herbo straipsnį (kaip šabloną - {{:Kauno herbas}}). Knutux 12:44, 11 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Kažkaip neišeina į šabloną įkelti paveikslėlio gal galite kas pagelbėti (pvz. Molėtai) ačiū--Qwarc 11:18, 9 Gegužės 2006 (EEST)
Tai kad Molėtai su paveikslėliu. knutux 14:37, 9 Gegužės 2006 (EEST)
jau susitvarkėm su kolegų pagalba. ačiū--Qwarc 16:49, 9 Gegužės 2006 (EEST)

Dėl šablonų: Lietuvos miestas ir Gyvenvietė[redaguoti vikitekstą]

Manau reikia pakeisti šablonus {{Lietuvos miestas}} ir {{Gyvenvietė}}, kad juose analogiškai kaip ir šablone {{ltgyv}} būtų naudojami parametrai „|PL=|PM=|PS=|IL=|IM=|IS=“ koordinačių nurodymui (naudojant šabloną {{Coord}} ir atitinkamai reaguotų į į juose nurodytą gyventojų skaičių. Šablone {{Lietuvos miestas}} regiono pasirinkimui būtų naudojamas parametras „savivaldybė“, o į šabloną {{Gyvenvietė}} būtų įtrauktas naujas parametras „regionas“ --Vpovilaitis apt. 20:48, 2009 balandžio 20 (EEST)