Pereiti prie turinio

Šablono aptarimas:Coor dms

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Nereikėtų pakeisti šito šablono nuorodos? Nes dabartinis nuveda tik į puslapį su gausybę klaidų, o en wiki naudoja kitą: http://tools.wikimedia.de/~magnus/geo/geohack.php?params=. --Vezhlys 00:19, 5 Spalio 2006 (EEST)

Pirmiau gerai veikė. Neįsivaizduoju, kodėl išsiderino. Hugo 00:52, 5 Spalio 2006 (EEST)

Aš ir prisimenu, kad veikė, bet neaišku, dėl ko pradėjo neveikt. --Vezhlys 01:04, 5 Spalio 2006 (EEST)

Gal verta nusižiūrėti nuo anglų kitą koordinačių šabloną - en:Template:Coor title dm, kuris koordinates vaizduoja iškart po pavadiniom brūkšniu dešinėje pusėje. Dažnai taip nerėžiant akies pavaizduotos kooordinatės atrodo solidžiau, nei tiesiog tekste įdėtos. knutux 08:10, 2006 Lapkričio 13 (EET)

Galima ir "coor title dms" naudoti, bet apskritai manau, kad bereikalingas ten tas pasirinkimas anglų Vikipedijoje - užtektų nuspręsti, kuris yra mūsuose naudojamas, ir nereikėtų ilgo pavadinimo visur taikyti, ir tuomet pas mus pakeitus "coor dms" jis būtų kaip "coor title dms" ar kitoks. Be to, kadangi esu už lietuvybę, todėl ir "koor" šablonas turėtų nedingti, tik dabar net suabejojau, ar tikrai juos derėtų ištraukti į straipsnio priekį dešinėje, ar palikti gyvenvietės šablone... CD 08:29, 2006 Lapkričio 13 (EET)

Gyvenvietės šablone tai visai tinka kaip yra, aš čia labiau šneku apie tokius atvejus, kaip Niujorko Šv. Jono pranašo katedra - kai atskira pastraipa skirta koordinatėms, tokiu atveju bent jau man atrodo geresnis variantas kai koordinatės atsiranda dešinėj kampe. knutux 12:52, 2006 Lapkričio 13 (EET)

Puikus pasiūlymas; jau seniai norėjau taip padaryti. Bet manau, kad reiktų naudoti pavadinimą "coor title dms", nes mano visi straipsniai apie Argentinos miestus išsiredaguos, nes ten infobox'e įdėta coor dms. -..- Hugo.arg aptarimas 15:30, 2006 Lapkričio 13 (EET)

Na, galima ir "coor title dms", jeigu taip jau gavosi su Argentina. CD 15:32, 2006 Lapkričio 13 (EET)