Šablono aptarimas:Commons

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Gal kas galit sukurti kaip de:? Daug kompaktiškiau atrodo, bet man iki gal padaryti nepavyko.--Hugo.arg 23:11, 6 Liepos 2006 (EEST)

Ką duoda ta galimybė parašyti "no=T" šablone? Kaip suprantu, tai tiesiog padaro nuorodą nematomą. Pvz. skyrelyje Ryga#Nuorodos parašyta {{Commons|Rīga|no=T}} ir todėl nuorodos į commons puslapį nesimato. Bet kodėl turėtų nesimatyti? Kam iš viso tada dėti tą šabloną? Ir daug kur taip. --Tired time 01:56, 2009 birželio 13 (EEST)

Nuorodą rodo virš interwiki skilties. Šiaip, čia ta funkcija labiau skirta buvo vikižodyno šablonams, pritariu, kad commons nuorodos straipsnyje nereikėtų slėpti. 10:42, 2009 birželio 13 (EEST)
Aa, aišku. Bet mano nuomone, taip yra negerai, nes kaip jau įprotis išsiugdo nuo kitų Vikipedijų, kad kai nori paveikslėlių, tai turi rasti tą mėlyną ženklą. O mūsų Vikipedijoje, kai dar vienur taip, kitur kitaip, tai tas tik kelia sumaišties. Jei aš, ištisas dienas Vikipedijoje praleidžiantis, neradau to užrašo, tai turbūt neras ir paprasti vartotojai. O jei ir ras, tai bus nepatogu, kai kiekvienakart turės patikrinti dvi vietas vietoje vienos. Be to, kurie pripras prie nuorodos virš interwiki, pasimes atsidūrę kitų kalbų vikipedijose. Dėl paskutinės priežasties negerai būtų dėti nuorodą ir virš interwiki ir prie nuorodų, todėl, jei tai įmanoma, siūlau padaryti, kad visur būtų tik apačioje, prie kitų nuorodų.--Tired time 14:45, 2009 birželio 13 (EEST)

Dabar turime nuorodą į commons kairėje meniu, tai ar šis skydelis vis dar reikalingas? --Nomad (aptarimas) 19:16, 21 lapkričio 2020 (EET)[atsakyti]

Nestea Tikrai sukurkit de wiki variantą.--Vaidila (aptarimas) 23:00, 3 balandžio 2021 (EEST)[atsakyti]

Dubliuojančios nuorodos[redaguoti vikitekstą]

Ar reikalinga eilutė <span class="interProject">[[commons:{{{1|{{PAGENAME}}}}}|Vikiteka {{#if:{{{2|}}}|({{{2}}})}}]]</span> čia, ir panašios eilutės kituose (infolentelių) šablonuose? Kaskart pasinaudojant šablonu, kairėje meniu pasirodo dubliuojanti interwiki nuoroda, kai kuriuose straipsniuose jų net trys (pvz., Trakų rajono savivaldybė). --Obivan Kenobi (aptarimas) 08:12, 14 gegužės 2022 (EEST)[atsakyti]

Panašu, kad ne. Tam jau senokai yra Vikidata. Homo ergaster (aptarimas) 11:33, 14 gegužės 2022 (EEST)[atsakyti]