Rob Bourdon

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
   Šiam straipsniui ar jo daliai trūksta išnašų į patikimus šaltinius.
Jūs galite padėti Vikipedijai pridėdami tinkamas išnašas su šaltiniais.
Rob Bourdon
Rob Bourdon koncerto metu

Rob Bourdon (g. 1979 m. sausio 20 d. Calabase, Kalifornija) – JAV muzikantas, grupės Linkin Park narys, grojantis būgnais.

Biografija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Rob Buordon dabar gyvena Los Andžele. Baigė Agoura aukštąją mokyklą. Perėjęs į Santa Monica koledžą persikvalifikavo į sąskaitybą. Rob yra nevedęs ir jis yra žydas. Kai kuriose Linkin Park dainose, jis ne tik būgnininkas, bet ir pagalbinis vokalas.

Faktai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Pilnas Rob vardas yra Robert Gregory Bourdon. Prieš tapdamas muzikantu, jis dirbo padavėju. Laisvalaikiu Rob Bourdon mėgsta groti pianinu. Kai buvo jaunas, lankė klasikinės muzikos pamokas. Linkin Park visą laiką patys žiūri video klipus ir Rob niekada nesugroja blogai (taip sako Brad Delson, geriausias Rob draugas), bet jis visada parodo jei kas nors yra blogai.

Linkin Park nėra Rob’o pirmoji grupė – jis grojo įvairiose grupėse jau nuo 13 metų. Tada jis jau buvo susidraugavęs su Brad Delson ir jie apie metus grojo grupėje „Relative Degree“. Rob’as pradėjo groti būgnais trečioje klasėje po „Aerosmith“ koncerto (jo mama pažįsta „Aerosmith“ grupės būgnininką Joey Kramer).

Asmeninis gyvenimas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

2008 vasari interviu Z100 su Rob Bourdon ir Joe Hahn, Bourdon pareiškė, kad jis yra vienas. Jis draugavo su aktore Vanessa Lee Evigan nuo 2001 iki 2007. Prieš tai jis draugavo su aktore Shiri Appleby.

Citata[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

„Aš jaučiuosi labai laimingas, kad mano karjera – kurti ir atlikti muziką su penkiais artimiausiais mano draugais. Tai nuostabus išgyvenimas – keliauti ir sutikti mūsų fanus ir gatvių komandas. Dėkoju jums visiems, kurie rodote mums meilę ir palaikymą.“