Vaizdo aptarimas:VKalimantanas.svg

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Gal kas nors, išmanantis Inkscape gali paaiškinti, kodėl vietoj pavadinimų juodas juostas terodo??? Hugo.arg 17:30, 2007 Sausio 5 (EET)

Beveik garantuoju, kad tos juostos neturi nieko bendro su Inkscape, tiesiog mediawiki naudojama SVG apdorojimo programa nepilnai atitinka SVG standartą, taigi klaidingai vaizduoja kai kuriuos dalykus (kiek esu pastebėjęs, nevaizduoja ant kreivių esančio teksto, klaidingai vaizduoja paslėptus objektus ir pan). Todėl darant sudėtingesnius paveikslėlius verta įkelti ir naudoti iš Inkscape eksportuotą PNG paveikslėlį, o svg įkelti tik tam, kad bet kas vėliau galėtų paredaguoti. knutux 07:40, 2007 Sausio 8 (EET)
Ką tik patikrinau, kad šiuo atveju klaidingai atvaizduojamas tekstas rėmelyje (Inscape vadinamas "Flowed text"), įkėliau versiją su keliais tekstais be rėmelių ir tokie tekstai jau vaizduojami korektiškai, taigi reiktų visur taip padaryt. knutux 07:47, 2007 Sausio 8 (EET)
Dar norėjau paklausti, kaip padaryti kad gretimų teritorijų ribos sutaptų. O tai baisingas darbas jas identiškai bandyti brėžti, o kai nesigauna po taškelį traukioti... Tikiu, kad yra kažkoks paprastesnis būdas. Hugo.arg 19:53, 2007 Sausio 8 (EET)
Na aš tai sutapimus darau matematinėm operacijom - nupiešiu vieną plotelį tiksliai, tada kaimyninio tik tas dalis, kurios nesiliečia (o ten kur turėtų liestis tiesiog bet kaip, kad persidengtų su jau esančiu piešiniu), tada nukopijuoju pirmą nupieštą plotą, pažymiu kopiją ir antrą plotą bei darau atimties operaciją (Ctrl+'-' rodos). Tokiu būdu antros pieštos figūros nereikalingos dalys nukerpamos ir ribos sutampa. Būtų žymiai paprasčiau parodyt nei papasakot. knutux 20:01, 2007 Sausio 8 (EET)

Ačiū. Iš tiesų taip daug paprasčiau, neberekia begalinio braižymo. Hugo.arg 20:30, 2007 Sausio 8 (EET)