Pereiti prie turinio

Naudotojas:Zenonas

Puslapis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Zenonas Langaitis. Kybartuose 1952 - 1968. Nuo 1968 Kaunas - studijos. 1972 Kauno Politechnikumas-Radijo aparatūros gamyba. 1980 KPI (dabar KTU) Elektros pavaros ir pramones įrengimų automatizavimas.

Dabar dirbu Lietuvos šaulių sajungoj.

Laisvalaikis - Kolekcija - senieji Radijo aparatai-jų gamybos ir Radijo transliavimo istorija. Kolekcija 1924-2007 Radijo aparatų, kuriuos klausė ir klausosi lietuviai. Ypač gerbiu Lietuvoj gamintus radijo aparatus.

https://docs.google.com/presentation/d/1LKG_K8Xd7ZjXmCwWPa8mTLJbVMc8dQIr4GG1S7Zsj4c/present?slide=id.i0

Tarptautinio virtualaus senosios radijo aparatūros tinklapio/katalogo http://www.radiomuseum.org (RMorg) narys ir vienas iš administratorių (informacijai, gaunamai į RMorg puslapį iš šio klubo narių, apie Pabaltijo šaliu, rytų Europos ir buvusios sssr radijo aparatus kontroliuoti ir patvirtinti) Tai virtualus radijo aparatūros katalogas - daromas nuo 2002 metų visų jo narių informacijos indėliais. Ten esu pristates didžiąją dalį Lietuvos (prieškario ir pokario) radijo/audio/tv aparatų gamyklų bei jų gaminius (aprašymai/fotografijos)

https://www.radiomuseum.org/l/a_lithuania%20%20%28lit.html

Tinklapis bazuojasi Šveicarijoj, Liucernoj. Esu vienas iš šio tinklapio administratorių - tikrinu pateikiamą informaciją apie modelius iš Rusijos, buvusios SSSR respublikų ir Pabaltijo.

http://www.radiomuseum.org/collection/zenonas_langaitis.html