Aston Martin: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
isverciau nevisai tiksliai nes nelabai gerai moku vokeciu sorris uz klaidzs
Nestea (aptarimas | indėlis)
Atšauktas naudotojo Strikerx1000 (Aptarimas) darytas keitimas 3165948
Eilutė 62: Eilutė 62:
[[vi:Aston Martin]]
[[vi:Aston Martin]]
[[zh:阿斯顿·马丁]]
[[zh:阿斯顿·马丁]]
"Aston Martin yra britų kompanija, kuri gamina sportinius automobilius. Įmonė buvo įkurta 1913 m. Lionel Martin ir Robert Bamford kaip Bamford & Martin Ltd Įkurta 1914 metais ir pervadintas "Aston Martin. 1915 m. pirmąjį "Aston Martin buvo padaryta. Prekės teigė, kad kurti lenktynių automobilių gatvė ir todėl dalyvavo intensyviai lenktyninių automobilių. Iki Antrojo pasaulinio karo buvo tik keli šimtai Aston Martins.

1947 m. britų verslininkas David Brown, bendrovė "Aston Martin. Jo inicialai BP taip pat yra vis dar modelis pavadinimų. Nors jo era lenktynių renginiai ir sėkmingą modelį politika lydėjo, Brown buvo parduoti bendrovės 1972 m. dėl finansinių problemų. 1987 m. "Ford" pirmasis 75% Aston-Martin-akcijos ir 1994 m. [1] poilsis

Nuo šiandien daugiausia gaminamas vertus, bendrovė pagamintų iki jo devyniasdešimt metų egzistavimo, tik apie 16.000 automobilių. Tapo žinomas sportinis automobilis prekės iš Newport Pagnell, ypač James Bond filmus. Pirmą kartą važiavau slaptas agentas Jos Didenybės į Goldfinger su Aston Martin, DB5.

2007 m. kovo mėn Ford pardavė kontrolinį akcijų paketą "Aston Martin konsorciumas, kuriam vadovauja Britų automobilių sporto kompanija Prodrive, kuriai pirmininkauja vykdantysis direktorius Davidas Richardsas.

Aston Martin istorija prasideda 1913th Įkūrėjų Lionel Martin (1878-1945) ir Robert Bamford (1883 -?) Turėjo sausis 1913 pagal pavadinimą Bamford & Martin Ltd Callow gatvėje vakarų Londone pradėjo smulkų verslą su transporto priemonių Dainininkė ženklą. Su šiuo automobiliu, ir du taip pat dalyvavo įvairių rasių, tačiau vėliau nusprendė, kad pats geriau ir lenktynių automobiliai. Po Lionel Martin dalyvavo dainininkas su vidutinio sėkmės ant kalno rasės Aston kalnas, kilo idėja, kad "Aston Martin pavadinimą.

Jauna kompanija, rasti naujus namus dėl Vakarų Henniker Vieta Kensington. M. kovo 1915 m. pirmąjį "Aston Martin buvo patvirtinta, prototipą, kuris buvo pramintas" anglių liuką "(akmens anglių dėžė). Antra prototipas buvo pastatyta ne anksčiau neseniai susijusios svetainės Kensington Abingdon Kelių 1920 vėlu. Robertas Bamford paliko įmonė šiuo metu tiesiog, nes jis mažai domisi planuojamos masinės gamybos automobiliuose. Jo kūnas buvo dabar Amerikos milijonierius sūnus grafo Louis Zborowski Vorow (1895-1924) vienas, kad jei tiek daug pinigų injekcijos bendrovei. Kaip lenktynininkas Zborowski laimėjo Geg 1922 už "Aston Martin pirmąjį didelės sėkmės, kai jis į Brooklands ovalios, su vidutinis greitis 122 km / h dešimt pasaulio rekordų sumušė. M. spalio 1924 m., skaičius atėjo į Italijos Grand Prix Monzoje žuvo ir Lionelis Martinas tapo vis daugiau ir daugiau į finansinius sunkumus. Be to, nauji investuotojai negali būti sustabdytas dėl bankroto 1925 metais. Martinas paliko savo įmonę ir jis mirė 20 metų vėliau eismo įvykio, Gloucester Road Kingston ".

Viešpats Charnwood jau kelis kartus "Aston Martin rėmėjų ir perėmė bendrovę. Kartu su Augusto Cesar Bertelli Domenico ir William Somerville Renwick prasidėjo spalis 1926 į naują vietą Victoria Road Feltenham, Middlesex, su Aston Martin Motors Ltd. kurti naujus modelius. Renwick ir Bertelli pareikštas bendrovei su pačių sukurtą 1,5 litro darbinio tūrio variklis su keturių cilindrų. Viešpats Charnwood prisidėjo bent gerą vardą. Šiuo pagrindu, sukurtas 1927 m. iš eilės "Aston Martins pagal modelį vardai" International "," Le Mans "," Mark II "ir" Ulster ". Nuo tada surinkti "Aston Martin automobilių lenktynių laimėti taškų visų žinomų automobilių lenktynes RPT Tourist Trophy dėl Mille Miglia į 24 valandų lenktynėse Le Mane ir Spa-Francorchamps.

"Aston Martin Motors Ltd. buvo 1932 m. naujam savininkui, Sir Arthur Sutherland, kurie patikėjo jo sūnus Gordonas su valdymo pabaigos. Pabaiga 1935, 1.5-litro benzininis variklis buvo išėjęs į pensiją, ir pradėjo vystyti 2-litro variklis. Be to, buvo nuspręsta 1936 m. sukurti "civilių" transporto priemonės. Remiantis nauja 15/98 modelis sukurtas atviru stogu keturvietis drop-galvos kupė ir salonai. Vaizdo perdavimo iš hipodromo į gatvę buvo toks pavyzdingas, kad į "Grafton Hotel 1935 gegužės Londono" Tottenham Court Road mažas ventiliatorius bazę pirmą automobilių markės klubas pasaulyje suvienijo jėgas: "Aston Martin savininkų klubas (AMOC) šiandien trūkumas visame pasaulyje 5.000 nariai.

Nuo lenktynių įdėti Aston Martin atgal dabar ir tegul privatus vairuotojai srityje. 1936 skirtingų Bertelli, vidaus vienas vadinamas "Mūsų Aušra", iš bendrovės. Jis spaudžiamas anksti Rennära Aston Martin lemiamas smūgis. "Aston Martin buvo 1920 ir 1930 metais dėl pasaulio gerą vardą lenktynių trasose ir išgyveno, nepaisant finansinių sunkumų.

Su "atomo" plėtra buvo "Aston Martin pažangias technologijas su šiuolaikinėmis supaprastinti projektavimo kelio. Tačiau, kaip buvo 1939 m. pavasarį prototipas, Gordon Sutherland buvo su savo dizainerio Claude kalno ne daugiau laiko parengti automobilių masinės gamybos. Nuo 1941 iki 1946 m., "atomo" nebėra dirbo. Nuo įkūrimo iki 1945 m. tik apie 700 transporto priemonių, prekės ženklo "Aston Martin jau pastatytas. Vidutiniškai nuo 1919 m. kas dvi savaites naujas Aston Martin.

01:28, 5 vasario 2011 versija

2004-ųjų Aston Martin DB9 coupé

Aston Martin Lagonda Limited yra Anglijos prabangos klasės automobilių gamintojas, kuris įsikūręs Gaydon, Warwickshire. Kompanijos vardas yra kilęs iš Aston Clinton pimm climb ir vieno kompanijos įkūrėjų Lionel Martin.

Aston Martin 1913 m. įkūrė Lionel Martin ir Robert Bamford. Aston Martin automobilis naudotas ir filmuose apie James Bond.

Nuorodos


Šablonas:Link GA