Natural Pharmaceuticals Group: Skirtumas tarp puslapio versijų

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Naujas puslapis: „Natural Pharmaceuticals“ yra Norvegijos kapitalo įmonė, kuri platina omega-3 maisto papildus. Visi įmonės produktai gaminami Norvegijoje, „Pharmatech AS“ ceche, įku...
(Jokio skirtumo)

18:54, 27 lapkričio 2014 versija

„Natural Pharmaceuticals“ yra Norvegijos kapitalo įmonė, kuri platina omega-3 maisto papildus. Visi įmonės produktai gaminami Norvegijoje, „Pharmatech AS“ ceche, įkurtame 1987 metais. Istorija Įmonė „Natural Pharmaceuticals“ buvo 2009 metais įkurta trijų Norvegijos investuotojų Knut-Erik Karlsen, Ole Bjorn Fausa ir Reidar Nielsen. 2009 metais „Natural Pharmaceuticals“ buvo įkurta Lenkijoje, 2013 Lietuvoje ir Vengrijoje ir 2014 Vokietijoje. Investuotojai Knut-Erik Karlsen Knut-Erik Karlsen yra vienos iš didžiausių Skandinavijoje maisto papildus pardavinėjančios (ypač omega-3) kompanijos įkūrėjas, sukaupęs beveik 30 metų patirtį šioje srityje. Kompanija buvo parduota, tačiau išliko rinkos lydere Skandinavijoje. Ole Bjorn Fausa

Ole Bjorn Fausa veikla susijusi su Norvegijos žvejybos pramone, jam yra puikiai žinoma reguliaraus žuvies vartojimo svarba. Todėl jis aktyviai investuoja į omega-3 papildų gamybą. Reidar Nilsen Reidar Nilsen veikla taip pat susieta su Norvegijos žvejybos pramone. Jis aktyviai investuoja į omega-3 maisto papildų gamybą. Produktai “OmegaMarine Forte+”- didelės koncentracijos omega-3 produktas, kuris yra išgaunamas iš šviežio Norvegiškų lašišų aliejaus – Xalar™. Aliejus yra gaminamas Norvegų įmonėje “Marine Harvest”. “OmegaMarine Forte+” maisto papildai taip pat praturtinti vitaminu D. Šis produktas turi Vokietijos Arbeitkreis Omega-3 asociacijos kokybės patvirtinimą.

“BergenOMEGA-3” – omega-3 produktas, kurio kapsulė susideda iš 90 proc. omega-3 rugščių. Aukšta koncentracija suteikia itin didelę dozę omega-3 rūgščių EPA ir DHA.

Taip pat šio produkto sudėtyje – rekomenduojamas vitamin D ir E kiekis. Šis produktas turi Vokietijos Arbeitkreis Omega-3 asociacijos kokybės patvirtinimą.

“OmegaMarine Junior” susideda iš labai didelės koncentracijos omega-3 rūgščių DHA, kuris yra ypatingai svarbus geram vaikų smegenų ir akių funkcijos palaikymui. Produkto sudėtyje taip pat yra vitaminai D, E ir A. 

“OmegaMarine Junior” kapsulės yra vaisinio skonio ir atrodo lyg žuvytės – produktas pritaikytas vaikams. Šis produktas turi Vokietijos Arbeitkreis Omega-3 asociacijos kokybės patvirtinimą. Socialinė atsakomybė UNICEF “Natural Pharmaceuticals” remia UNICEF ir savo klientų vardu aukoja pinigus vaikams trečiojo pasaulio šalyse. AED(automatizuotas išorinis defibriliatorius) „Natural Pharmaceuticals” tiki, jog svarbu informuoti visuomenę apie tai kaip naudotis AED, nes tai gali padėti daugeliui žmonių jų kasdieniniame gyvenime. Visose šalyse, kuriose įmonė aktyviai veikia, ji dovanoja AED aparatus vietoms, kuriose aparatas galėtų būti tinkamai panaudotas. Kol kas „Natural Pharmaceuticals” padovanojo 6 AED aparatus.