Aptarimas:Kamasūtra

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
(Nukreipta iš puslapio Aptarimas:Kamasutra)

Aš aišku labai atsiprašau, bet, IMHO, tai, apie ka čia rašote nėra Kamasutra. Kamasutra yra ryškus Indijos literatūros, filosofijos bei kultūros paminklas, kurį vakariečiai barbariškai išpreparavo, adapduodami prie savo mentaliteto, išmetė visą esmę (filosofiją, metafiziką, estetiką, mitologiją), ir pavertė jį vilgariu "sekso technikos vadovėliu". :) Dkbrz 18:16, 23 Vas 2005 (UTC)

Pilnai sutinku :-) Chia daugiau shiaip rinkinukas visokio vadoveliavimo :-) O pas indus ten kruvos visokiu mistiku ir dvasinio zhaismo, kai kada, tiesa, su kai kokiais ishkrypimais, nelabai priimtinais ir vakariechiams :-) --Tractor 20:49, 23 Vas 2005 (UTC)
Jeigu manote, kad straipsnis silpnokas gal galėtumėt prisidėti jį tobulinant? Jei tai ilgas darbas ir manote, kad dabartinė versija neatitinka "neutralaus požiūrio" kriterijų, pvz., filosofinė sistema vadinama sekso vadovėliu galite uždėti žymą {{NPOV}} kol bus pasiektas visiems priimtinas straipsnio variantas. Dirgela 11:42, 24 Vas 2005 (UTC)

Ar neturėtų būti Kama sutra arba Kama Sutra (du žodžiai)? --Nomad 20:56, 2006 Gruodžio 12 (EET)

Gal galima kokį šaltinį, kodėl pervadinta su u ilgąja? --Snooker apt. 19:53, 28 vasario 2019 (EET)[atsakyti]
VLE, be to, pagal perrašos iš sanskrito taisykles, ilgieji balsiai y ir ū išlaikomi. Hugo.arg (aptarimas) 11:06, 1 kovo 2019 (EET)[atsakyti]