Sielvartaujanti našlė norėtų padėkoti

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
Sielvartaujanti našlė
norėtų padėkoti

PavadinimasLa vedova inconsolabile ringrazia
quanti la consolarono
Kilmės šalis Italija
RežisieriusMariano Laurenti
Scenaristas (-ai)Aldo Grimaldi
Giovanni Grimaldi
KompozitoriusBruno Nikolai
VaidinaEdwige Fenech
Metai1973
Žanraserotinė komedija
Trukmė98 min.
Kalbaitalų
IMDb įrašas

Sielvartaujanti našlė norėtų padėkoti (it. La vedova inconsolabile ringrazia quanti la consolarono) – 1973 m. itališka erotinė komedija, kurioje pagrindinį vaidmenį atliko aktorė Edwige Fenech.

Siužetas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

DĖMESIO: toliau atskleidžiamos kūrinio detalės

Turtuolis Salvatorė Prevosti, skubėdamas namo pas savo jauną žmoną Katariną, žuvo avarijoje. Paaiškėja, kad velionis paiko didelį turtą, tačiau nepasirūpino testamentu, todėl dabar į jį pretenduoja ne tik jaunoji našlė, bet jo broliai Tonazo ir Nikolino.

Nenorėdama prarasti turto, Katarinos motina Frančeska (velionio uošvė), randa įstatymo spragą – jei pasirodytų, kad žmona yra nėščia ir susilauktų kūdikio, ji taptų vienintele paveldėtoja. Taigi, apsukrioji motina ir duktė turi 300 dienų, kad „susilauktų“ vaiko, tačiau broliai, kurie beveik visi yra žemo intelekto banditai ir nusikaltėliai, nusiteikę bet kokiomis priemonėmis sutrukdyti Katarinos motinos užmačioms. Jie ima dieną naktį saugoti namus, kad į juos nepatektų joks vyras ir taip apsisaugoti nuo galimos apgavystės.

Kai atrodo, kad moterų planas nepavyks, į namus patenka vagis Karlo, besitikintis rasti sąskaitas, galinčias įrodyti jo skolas velioniui. Kadangi namas saugomas, paaiškėja, kad iš jo ištrūkti kur kas sunkiau, nei patekti vidun, tuo tarpu motina visais būdais stengiasi priversti jį permiegoti su Katarina. Iš jaudulio Karlo tai niekaip nepavyksta padaryti ir galiausiai į gundymo procesą priversta įsitraukti ir motina...

Pagrindiniai aktoriai[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Aktorius – vaidmuo
  • Edwige Fenech – Katarina Prevosti
  • Carlio Giuffre – Karlo Bručeli
  • Didi Perego – Frančeska
  • Guido Leontini – Tonazo Prevosti
  • Pino Ferrara – Nikolino Prevosti