PocketBook

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
PocketBook International
FormaAkcinė bendrovė
Įkurta2007
Centrinė būstinėLuganas, Šveicarija
Produkcija„E Ink“ technologijos el. knygų skaitytuvų, multimedijos skaitytuvų ir planšetinių kompiuterių su „Android“ operacine sistema gamyba
Pajamos110 mln. USD (2012 m.)
Darbuotojų230 (iulie 2013)
Tinklalapishttp://www.pocketbook-int.com

PocketBook – ketvirta pagal dydį [1] aukštos klasės E Ink („elektroninio popieriaus“) technologijos elektroninių knygų skaitytuvų, multimedijos skaitytuvų ir planšetinių kompiuterių su operacine sistema „Android“ gamintoja pasaulyje.

Bendrovė įkurta 2007 m., būstinė yra Lugane (Šveicarija).

Kūrimas ir gamyba[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Šie prietaisai surenkami Foxconn, „Wisky“, „Yitoa“ ir kitose gamyklose.

Kokybės užtikrinimas ir palaikymas[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Bendrovės „PocketBook Technology Co., Ltd“ (Šendženas, Kinija) kokybės užtikrinimo biuro specialistai su kiekvienu „PocketBook“ prietaisu atlieką trijų etapų kokybės patikrą. Prietaisų remontą, garantinę ir negarantinę techninę priežiūrą vykdo 130 „PocketBook“ techninės priežiūros partnerių visame pasaulyje. Visų „PocketBook“ prietaisų garantinis laikotarpis yra 24 mėnesiai.

Pardavimo šalys[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Bendrovė gaminius parduoda 30 šalyse visame pasaulyje – visoje Europoje ir NVS šalyse. 2012-aisiais „PocketBook“ įžengė į naujas – Slovakijos, Lenkijos, Lietuvos, Latvijos, Rumunijos ir Vengrijos – rinkas. Iki 2012-ųjų gruodžio „PocketBook“ pardavė 1 500 000 prietaisų.

Išnašos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]