I Love Techno

Straipsnis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

I Love Techno - vienas didžiausių techno muzikos renginių. Pirmą kartą muzikinis festivalis "I Love Techno" įvyko 1995 m. Gente (Belgija). Į jį susirinko apie 700 žmonių. Išpopuliarėjus šiam muzikiniam festivaliui, į jį ėmė rinktis daug elektroninės muzikos gerbėjų iš visos Europos.

"I Love Techno" vyksta konferencijų ir parodų rūmuose Flander Expo, esančiuose Gente, Belgijoje. Šiuose rūmuose būna įrengiama viena centrinė salė, sujungta su kitomis penkiomis: Raudonąja, Geltonąja, Mėlynąja, Oranžine ir Žaliąja.

I Love Techno 2007[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

2007 m. "I Love Techno" festivalis vėl vyko Gente, Belgijoje.

35000 žmonių galėjo linksmintis šešiose muzikos salėse: Geltonojoje salėje grojo kviestiniai svečiai Underworld, Oranžinėje - didžėjai pagal 80-ųjų metų punk funk stilių; Raudonojoje - David Clark. Mėlynoji salė buvo skirta Miss Kittin ir The Hacker. Žalioji salė buvo skirta techno muzikos mėgėjams, čia žvaigždė buvo Dj Rush. Centrinėje salėje galėjo pasirodyti gyvai grojančios muzikos grupės.

2007 m. renginyje taip pat dalyvavo Digitalism, Justice, Felix da housecat, Ellen Allien, Erol Alkan, Boys Noize ir daugelis kitų.

Nuorodos[redaguoti | redaguoti vikitekstą]