Aptarimas:Urbanistika

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Pasažas apie Vilnių labaiu tiktų straipsniui Vilnius.Dirgela 17:46, 4 Vasario 2006 (EET) Sutinku, bet kaip Urbanistikos mokslo pvz. - tai gan informatyvus teiginys. Turbo 21:05, 4 Vasario 2006 (EET)

Anoks ten pavyzdys, greičiau kažkieno neišsami ir nelabai pagrįsta nuomonė.Dirgela 10:15, 5 Vasario 2006 (EET)

Tai buvo minima ne kartą Lietuvos spaudoje - pati rimčiausia nuomonė ir pagrįsta - patviritns ir Gintas skaitantis Urbanistikos paskaitas... p Dirgela,- esu senas mokslo ir ne tik, Liūtas - daug matęs, dirbęs studijavęs -man jau daugiau nei 50 m, nors atrodo, kad sieloje - 20 kokia. Stengiuosi rašyti solidžiai - pagrįstai - sunkios matematikos studijos VU to išmokė - už redakcinius patarimus -dėkui, nes naujokas visgi, bet gal truputis pagarbos ir turėtų būti...1990 m. buvau gavęs I Lietuvos jaunų mokslininkų konkurso premiją, tai gal tas pripažinimas rodo kompetenciją šiokią tokią -nenoriu girtis, bet pamenu - apsilankiau kavinėje Prie Universiteto, o ten generalinės prokuratūros prokuroras - atstovas spaudai - kolegai sako -čia intelektualas rašantis Šiaurės Atėnams...dirbti wiki naudai gal net maloniau, bet dar ir pakomentuosiu = po Vokietijos Prezidento Rau mirties -V.Adamkus bus antradienį Vokietijoje - visi tokie triukai su Deutsch nuorodų wiki dingimais, nacių vėliavų kad ir Klaipedoje slaptu kabinimu yra įdomūs... sekmės akademizmo sargyboje ir Lietuvos... Turbo 17:28, 5 Vasario 2006 (EET)

Nelabai suprantu - ar čia tyčiojiesi iš manęs ar rimtai vis rašai apie kažkokias Adamkaus vizito Vokietijoje ir nurodų Vikipedijoje sąsajas? Dirgela 06:47, 6 Vasario 2006 (EET)