Aptarimas:Pliateriai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Mielieji kurejai! Labai nudziugau, pamaciusi sita straipsni. As irgi viena is sios gimines atstoviu. Mano mergautine pavarde Pliateryte. Mes kuriame ir gimines puslapi. Malonu buvo viska rasti vienoj vietoj. Tik vienas deguto lasas sugadino gera ispudi. Priimta cituojant svetima medziaga nurodyti nors saltini... Kitaip tai vadinama plagiatu. Is musu Pliateriu gimines puslapio paimta dalis, aiskinanti saknies balsiu kaita. Autore tiek literaturos perverte, ieskodama , kodel kito raides, o cia net nuorodeles pagaileta... Jei dar galima, labai prasyciau istaisyti sia klaida... Juk saite yra nurodytas autores emailas, negi buvo sunku parasyti jai ir paklausti, ar galima panaudoti ta jos citata. Su pagarba - Rymante Pliateryte - Smaiziene

Gal galite parašyti savo puslapio adresą? Tuoj pat įdėsiu :) --Nomad 23:17, 2007 Sausio 7 (EET)

plater.gimine@googlepages.com Autore Ilona Katkiene. Jos mama irgi Pliateryte

Turėjau omenyje interneto puslapio adresą, iš kurio buvo nukopijuota šio straipsnio dalis. --Nomad 23:22, 2007 Sausio 7 (EET)

Yra toks adresas: http://plater.gimine.googlepages.com/. CD 08:20, 2007 Sausio 8 (EET)

Paaiškinimas: Pliaterių pavardės šaknies kaita paimta ne iš aukščiau paminėtos svetainės, apie kurią net nežinojau, nes būčiau įdėjęs nuorodą. Cituota pagal Krašto apsaugos ministerijos išleistą knygą "Emilija Pliaterytė" bei pagal 1938 m. Lietuvių enciklopediją. O kad atsišaukė tikrieji Pliateriai, labai gerai, jie galėtų papildyti ir Vikipediją. Baziniame straipsnyje sudėjau daug nuorodų iš Lenkijos bajorų genealogijos svetainės, tad trūksta tik straipsnių --Lazdynas 11:35, 2007 Sausio 8 (EET)