Aptarimas:Kaunas/Balsavimas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Balsavimas 1-2[redaguoti vikitekstą]

Balsavimas iki gruodžio 7 d. (2 savaitės nuo dabar) (arba iki susirinks 10 balsų už), kad paskelbti pavyzdiniu reikia minimum 5 balsų už. Jei parašomas balsas "prieš", parašyti priežastį.Siūlo pdxxaptarimas

Už:

  • Labai išsamus, neveikiančių nuorodų labai nedaug, proporcingas. Gal tik iliustracijų daugiau ir įvaresnių reiktų, nes prie ilgesnių sąrašų tie tarpai tuščiai atrodo. * Hugo ¿díme? 22:03, 2007 lapkričio 23 (EET)

Prieš:

  • Istorijos skyrelis perkrautas (ir kai kurie kiti), gal reiktų atskiro str. tokių atveju. Pernelyg daug skyrelių ir jų tvarka sunkiai suprantama (pvz., Garbės piliečiai ir Žymūs žmonės tikrai neturėtų būti str. viduryje).--Atlantas 17:15, 2007 lapkričio 24 (EET)
  • Dėl tų žymių žmonių; taip pat nekaip atrodo savivaldybės skirsnis (nors čia visų miestų straipsnių problema)--Dirgela 22:29, 2007 lapkričio 26 (EET)

Komentarai: Hmm... tie balti plotai apačioje labai gadina vaizdą... neįmanoma kaip nors sudėliot, kad nebūtų jų? Adam 22:33, 2007 lapkričio 23 (EET)

  • Reiktų pavadinimo kilmę ir (galbūt) legendą iškelti prieš istoriją?
  • Ir visai trinti "žymius žmones", nes sąrašas yra: subjektyvus, "parodantis", kad Kaune yra/buvo tik 10 žymių žmonių ir besidubliuojantis su garbės piliečio titulu(žinoma nenoriu sakyti, kad tie kas jo neturi nėra žymūs)... Tad, jei yra sąrašo poreikis, vertėtų sukurti atskirą straipsnį, neapkraunant Kauno str. Adam 21:08, 2007 lapkričio 26 (EET)

Nematau nė vieno rimto argumento kodėl šis straipsnis negali būti išrinktas pavyzdiniu. Abejonių keliantį Garbės piliečių sąrašą ištryniau, o visos kitos pastabos dėl skyrelių kiekio, jų perkrovimo, eiliškumo ir t.t. niekuo nepagrįstos, tėra tik asmeninė rašančiojo nuomonė. Galėčiau sutikti nebent su tuo, jog trūksta vienos kitos nuotraukos, dar reikėtų skyrelio apie sportą ir pan. Creative 21:31, 2007 gruodžio 4 (EET)

Pirmiausia Creative neįsižeisk, nes kritika (kad ir kokia ji būtų) padeda (bent turėtų) pasiekti geresnių rezultatų. Antra siūlyčiau sukurti atskirą straipsnį Kauno garbės piliečiai ir pridėti nuorodą prie kultūros arba pačioje apačioje, o žymių žmonių sąrašą ištrinti. Ir trečia savivaldybės dalį iškelti į atitinkamą tam straipsnį - Kauno miesto savivaldybė (kitos kalbos būtent taip ir padarė) - pamažėtų šablonų, pagražėtų vaizdas. Tiek Adam 21:55, 2007 gruodžio 4 (EET)

Tuose komentaruose neįžvelgiu jokios kritikos, todėl neturiu dėl ko įsižeisti, priešingai - laukiu objektyvios kritikos, kad galima būtų patobulinti straipsnį. Abejoju ar verta kurti atskirą straipsnį apie Kauno miesto garbės piliečius, visiškai pakaktų išorinės nuorodos [1] straipsnio gale. Taip pat neaiški priežastis, kodėl reikia trinti žymių žmonių sąrašą, jei kituose Lietuvos miestų straipsnuose jie skelbiami. Dėl savivaldybės skyrelio iškėlimo reikėtų pasiteirauti CD nuomonės. Creative 22:27, 2007 gruodžio 4 (EET)