Aptarimas:Europos krepšinio čempionatas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Vikipedijoje, kiek pastebiu, tokioms šalims kaip Serbija, Rusija nėra priskiriami Jugoslavijos ir SSRS laimėjimai. Kodėl? Juk tarkim oficialiai fiba.com priskiria. Dezaz

Na toks teiginys nėra visai teisingas - pvz straipsnyje Vokietijos vyrų futbolo rinktinė Vakarų Vokietijos laimėjimai priskirti prie Vokietijos. Tačiau pritariu, kad nuoseklumo trūksta - reiktų rinktinių straipsniuose paminėti kokios valstybės nuopelnai oficialiai (FIFA, FIBA, etc) priskiriami aprašomai valstybei. Konkrečiai šiame straipsnyje kažin ar reikia jungti Jugoslavijos ir Serbijos ir Juodkalnijos nuopelnus į vieną (nes šitaip prasiras šiek tiek informacijos), bet galima papildomai prirašyti apie istorijos/nuopelnų perėmimą. knutux 14:51, 2007 Liepos 4 (EEST)

Šiuo metu ([1]) straipsnyje sudėtos nuorodos į šalis, tačiau turėtų būti į rinktines (juk nemaža dalis rinktinių turėtų jau būti aprašytos straipsniuose; o jei neaprašyta, tokios nuorodos tik paskatintų). knutux 14:53, 2007 Liepos 4 (EEST)

Įdomus straipsnis, bet trūksta nuoseklumo ar logikos[redaguoti vikitekstą]

Straipsnis turi būti arba išplėstas ir atitikti pavadinimą (juk vyksta ir MOTERŲ Europos krepšinio čempionatai), arba susiaurintas, nurodant, jog tai tik Europos VYRŲ krepšinio čempionatai.

Duokit šiek tiek laiko, sutvarkysiu pagal visas logines taisykles. :) Italas (aptarimas) 15:20, 12 liepos 2015 (EEST)[atsakyti]