Šablono aptarimas:Dėžutė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ką tu ten tokio (knutux) padarei, kad nesimatytu turinio( čia man šiaip dėl įdomumo)...aš kiek bandžiau man niekaip nepavyko pasiekti to rezultato...labai gerai... O šiaip kaip pati įdėja..? Man tai ji pasirodė geras sprendimas tokioms nuotraukoms, kurias ne visi norėtų matyti( tutiu omeny Vikipedijoje eksponuojamas genitalijas ir pan. taip pat kita..keliančio nemalonias asociacijas..) ar nenorėtų, kad kiti matytų(pvz.: jų vaikai..nors šiuo atveju nelabai apsaugosi..) (nes tuomet kiltų matyt nieko gero neduodanti diskusija..vieni siūlytų jas trint kiti priešingai..aš tai asmeniškai nelabai už tokio turinio nuotraukas,.)..Ar tinka, kad aš į šį šabloną įdėsiu ir kitas prieštaringo turinio nuotraukas kai kuriuose straipsniuose (turiu omeny moterų ir vyrų genitalijas ir pan.?... ausis aptarimas 18:21, 28 Liepos 2006 (EEST)

Ko tu taip nusistatęs prieš tokias iliustracijas, pažiūrėk šiuolaikinius biologijos vadovėlius, net 5 klasės knygoje viskas atvirai parodyta. Algirdas 18:44, 28 Liepos 2006 (EEST)
Na kaip čia pasakius... parodyk man tą savo 5 klasės vadovėlį, kuriame yra stovintis visu gražumu nufotografuotas organas(atsiprašau už tokią neformalią šneką jei ką..)_...ten turiu pasakyti yra tik paveikslėliai, beje kiek pamkenu (o aš dar pamenu0 tai ten buvo vaikiškai nupiešta pora genitalijų, bet ne nuotraukos...o beje šis šablonas tik užslepia nuotrauką, o ne ją panaikina, tad genitalijų megėjai galės žiūrėt įvalias..ir žinoma aš nesu taip jau nusiteikęs, bet turi būti šiokia tokia estetika...... ausis aptarimas 18:58, 28 Liepos 2006 (EEST)
Nesivelsiu aš į diskusijas, nes kas yra susisiję su fiziologija ar morfologija turi būti atvira ir be jokių paslapčių. Kitaip tada turėtume paslėpti kai kurių baisių ligų iliustracijas, įvairių organų pažeidimus ir kt. Tada kokia čia enciklopedija. Anglų, vokiečių auditorija daugiamilijoninė ir ten niekas nieko neslepia, kodėl mes tai turėtume daryti. Algirdas 19:18, 28 Liepos 2006 (EEST)
Na gal iš tikro neverta čia diskutuoti( nei aš ir matyt taipogi jūs..nuomonės vis tiek nepakeisit... bent jau dabar..kiek mačiau šiuo klausimu ir prieš metus panašiai atsakėt(5-ta klasė ir pan.)) tik dėl vokiškosios enciklopedijos...tai tenais šiuo metu nebėra straipsniuose apie erekciją ir pan. tiesiogiai eksponuojamų nuotraukų, o reikia spausti nuorodą...t.y genitalijos ten atvirai neeksponuojamos(yra krūtų(bet tai negenitalijos..) bei kompiuterinių modelių..bet tai ne nuotraukos) ............ ausis aptarimas 19:52, 28 Liepos 2006 (EEST)
Aš visai kitaip suprasčiau jei būtų įdėtos porno nuotraukos, nešvankybės, koks nors nenormalus, nenatūralus iškrypimas ir t.t., bet čia aš nieko blogo nematau, parodytas fiziologinis procesas ir tiek. Bet jei taip nori ir tave tai asmeniškai erzina, tada paslėpk. Bet tada reikia ir išmatų iliustraciją paslėpti, išskrostą žuvį ir dar čia visokių yra. Algirdas 20:10, 28 Liepos 2006 (EEST)
Per daug jau čia tų asmeniškumų...jai nori galim surengti balsavimą...tik pasakyk kaip?...nes aš čia nelabai gaudaus tuose balsavimuose...tada ir nuspręsim ko šiuo atveju reik(slėpt jas ar ne...)(P.S.: sutiksiu, kad gal vadovavausi per daug asmenine nuomone(žinoma, kad gal tik man vienam tai kliūna...?tuomet aš viską atstatysiu..)...atsiprašau jei ką...bet balsavimas būtų neprošal... ausis aptarimas 20:32, 28 Liepos 2006 (EEST)
TOkios cenzūros gali būti įvedamos tik esant visuotinam pritarimui, o ne balsavimais, todėl balsavimo poreikio nematau. Jei yra abejonių dėl konkrečių iliustracijų reikėtų tai išreikšti konkrečios iliustracijos aptarime ir pasiūlyti alternatyvas.Dirgela 15:33, 29 Liepos 2006 (EEST)
Reikalas tame, kad čia šis šablonas neskirtas kažkokiai super-cenzūrai, o tiesiog su juo tą paveikslėlį panorėjus galima išsiskleisti ir tai net nesukelia jokų nepatogumų(galite pažiūrėti bandomajį variantą - straipsnis erekcija) ...(aš čia tik pasiūliau jį naudoti tokiais atvejais kaip dviprasmio turinio(pvz.:genitalijos) pridengimui ir pan..) tačiau kaip matau susilaukiau gan didelio pasipriešinimo tad šio dalyko per jėga gi nestumsiu...... ausis aptarimas 17:17, 29 Liepos 2006 (EEST)
Aš tiesa pasakius irgi už tai, kad tokiais atvejais būtų naudojamos pieštos iliustracijos, o ne nuotraukos, tačiau visada bijau "slidžios nuokalnės" - vieną kartą prisiėmus savicenzūrą galime nebežinoti kur reikia sustoti. Turbūt skaudžiausia diskusija šiuo klausimu yra buvusi dėl straipsnio Savižudybė - taip mes netekome vieno iš geriausių dalyvių, tačiau vietoj savicenzūros, nors ir švelnios bandyčiau geriau ieškoti kompromiso - panaršius po straipsnius visomis kalbomis gal pavyktų rasti paišytą iliustraciją, kuri būtų pakankamai informatyvi, tačiau jos nereikėtų vienaip ar kitaip slėpti. Dirgela 18:56, 29 Liepos 2006 (EEST)
na aš paieškosiu iliutracijų (blogiausiu atveju pats padirbinsiu jų kokia programa...(), bet čia vėl iškils manyčiau diskusija, kiti atstatinės senas nuotraukas ir pan....ką optimaliausio patartumėt daryti...kad nesipykti su bendruomene(bei nesavivaliauti...) (gal nieko nedaryti?...na čia irgi nežinau...) ir šį klausimą galiausiai išspręst... ausis aptarimas 19:18, 29 Liepos 2006 (EEST)
Kažin ar atsiras tokių "natūralistų", kuriems būtinai reikės nuotraukos, o ne piešinio. Padarytum gerą darbą manau.Dirgela 11:25, 30 Liepos 2006 (EEST)
Na tai va padariau su GIMP pieštinį variantą straipsniui erekcija(tiesa ant smūgio...tai priartinus matosi aštrūs kampai..ir t.t.)...pasakykit savo nuomonę: ar tinka toks variantas, ką reikėtų pakeist ir pan...paskui galėsiu jei tinka patobulinti(beje tokiu atveju gal padaryti ką nors panašaus ir kitiems panašiems straipsniams?...)... ausis aptarimas 14:55, 30 Liepos 2006 (EEST)
Baisu! Algirdas 14:58, 30 Liepos 2006 (EEST)
Baisu tai baisu...aš to paveikslėlio neginu(iš tikrųjų antrą kart kai pažiūrėjau nelabai kaip atrodo..)...bet man labiau patiktų konkretesnė kritika(nei abstraktūs žodžiai"baisu", kurie nieko nekeičia..)...... ausis aptarimas 15:06, 30 Liepos 2006 (EEST)
Rusiškoj yra paveiksliukas, tačiau labai prastos kokybės - jei ką nors panašaus pavyktų padaryti būtų gal ir neblogai.Dirgela 15:58, 30 Liepos 2006 (EEST)
Na man jau atsibodo su šituo reikalu draskytis, kaip ir tikėjausi vienas VP narys(biologas..) neišvėrė ir visu paveikslėlius apskritai ištrynė iš savo sukurtų tokio pobūdžio straipsnių,,,man atrodo kai kuriems mano pakeitimai atrodo per daug vaikiški(neva reikia demonstruoti viską pagal taip kaip yra ir dar vienas narys pažėrė šiek tiek įžeidimų:"Netikėjau kad kai kurie Wikipedijos nariai mano jog juos atnešė gandras, ar surado kopūstuose. deja, tačiau pasirodo ir tokių esama..".

Deja aš to visai nesiekiau ir taip namanau kaip čia kažkas apie apie mane atsiliepė...geriau eisiu tvarkytis kitur ir viską paliksiu Biologui jis tuos straipsnius sukūrė..tai tegu jei nori aš nesikišiu..atsibodo man tos diskusijos..įžeidinėjimai..užteks..... ausis aptarimas 16:14, 30 Liepos 2006 (EEST)

Kadangi man kaip biologui ir kaip žmogui šitie dalykai nekliūva, tai aš jokio balsavimo nesiruošiu rengti. Aš savo nuomonę jau pasakiau ir taškas. O jei kas tokį balsavimą surengs, tai jau mano nuomonę žinos.Algirdas 20:47, 28 Liepos 2006 (EEST)