Vikiprojekto aptarimas:Rūšys/Taxobox Gyvūnai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kai dariau tuos šablonus pirmą kartą buvo didelės akys ir mažai supratimo kas su tais šablonais darosi. Juos perdarinėjo knutux, bet dabartiniai šablonai mano galva nėra patys "našiausi". Pvz., antras variantas skirtas gyvūnams kur įdėjau apačioj pildyti būtų paprastesnis. Tik dabar aišku jau susiformavo įgūdžiai ir šis variantas nebus priimtinas net naujuose straipsniuose :) Dirgela 23:04, 24 Rugpjūčio 2005 (EEST)

Aš turėjau omeny iliustracijų dydį - visur 260 px - kažkaip aš prie to formato pripratau ir norečiau, kad kiti juo naudotųsi. Algirdas 23:31, 24 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Jojo, suprantau, bet paziurek redagavimo režime antrą pavyzdį - jis paprastesnis, mažiau eilučių, teksto ir pan.Dirgela 06:21, 25 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Galima būtų padaryti ir analogiškus Taxobos_žinduolis, Taxobos_voragyvis ir panašiai dažniau naudojamoms klasėms, tipams, šeimoms, tada žymiai mažiau reiktų tų taxobox eilučių. knutux 06:34, 25 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Taip pat turbūt yra įmanoma visiškai automatizuotai senus šablonus pakeist į naujus, jei to reikia. Blogiausiu atveju pusiau automatiškai ;) E rulez 10:49, 25 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Man labiausiai patiko knutux variantas įdėtas prie Plunksnasparnių, tik tokiu atveju reiktų sugalvoti iki kokio lygio juos darome arba jei neapsibrėžiame iki kokio lygio tai kaip pasidaryti, kad prisireikus būtų nesunku atrasti norimo šablono pavyzdį?Dirgela 21:17, 25 Rugpjūčio 2005 (EEST)
Na šis variantas labai patogus, bet tinka tik gausesnėms grupėms - pvz jei ruošiamasi rašyti keliasdešimt skruzdžių rūšių, pasiruošiamas atitinkamas šablonas ir viskas paprasta, bet jei yra tik kelios rūšys šeimoj, tai nelabai praktiška kurtis atskirą šabloną. Nors gal jei naudoti kaip Geltondryžė kerpytė (kur keli lygiai rašomi, ne tik paskutinis), tai gerai pasiplanavus gal ir būtų naudos. knutux 07:16, 26 Rugpjūčio 2005 (EEST)