Vikiprojekto aptarimas:Mokslininkų biografijos

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ar tikrai mums reikia kiekvienai asmenų rūšiai atskiro projekto? Gal užtektų vieno Wikipedia:WikiProject Biografijos ir viskas? Nes taip kaip dabar yra, tai nelabai matosi naudos iš tokio projekto, jis labiau būtų tinkamas referatams rašyti, o ne wikipedijai taikyti. Iš šio projekto nesimato nei kur bus paveikslėlis, nei kokia turėtų būti kategorija, tik prigeneruota daug skyrelių antraščių, kurias vistiek kiekviename straipsnyje reiks kitokias galvoti. Knutux 10:22, 25 Geg 2005 (EEST)

tai kad yra ta paveikslėlio vieta... --AndriuZ 23:31, 25 Geg 2005 (EEST)

Manau, kad taip dėl keletos dalykų: 1) naujokams bus lengviau (tame tarpe ir apie skyrelius, antraštes..), 2) perdaug - ne per mažai (ta prasme tai juk "ne šiukšlė") 3) asmenų rūšių tikrai nebus daug (o kas yra daug?), 4) kam tuomet rašomos visokios Pagalbos? Pasirodo - juk ne visi enciklopedistai... Pagrindinis tikslas būtų pasufleruoti idealią struktūrą. Atvirai kalbant man daug painesnis atrodo Šalių projektas, bet tylių :-))) --AndriuZ 23:27, 25 Geg 2005 (EEST)

Fairuse iliustracijos[redaguoti vikitekstą]

Norėjau paklausti jūsų nuomonės, ar pritratumėte į straipsnius apie jau anapilin iškeliavusius Lietuvos mokslininkus dėti "fairuse" iliustracijas? Akivaizdu, kad kažkas nufotografuot jau negali, o laukti n metų, kol taps PD esamos iliustracijos, atrodo kvailoka. Tai kaip? – Andrius // 22:22, 2008 gruodžio 10 (EET)

Pagal fairuse taisykles kaip ir nelabai galima, bet tiesą pasakius į jas čia turbūt nelabai kas kreipia dėmesio, nes pilna visokių asmenybių, kurios dar gyvos, foto pagal fairuse. Tai jeigu neleisti kelti šiuo atveju, tai reiktų trinti lauk ir kitas asmenybių foto (ką beje aš siūliau daryti, bet nieks nekreipė dėmesio..). * Hugo ¿díme? 23:25, 2008 gruodžio 13 (EET)