Vaizdas:Dhpart2poster.jpg

Vaizdas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Didesnės raiškos iliustracija(840 × 1 200 taškų, rinkmenos dydis: 219 KiB, MIME tipas: image/jpeg)

Summary[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Autorių teisėmis apsaugota / sąžiningo naudojimo iliustracija - naudojimo aprašymas
Aprašymas

Oficialus filmo Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 plakatas, kurį išleido Warner Bros. Pictures pasaulio žiniasklaidai. Adaptuota lietuviška versija priklauso AcmeFilm.

Šaltinis

http://www.acmefilm.lt

Naudojama dalis

Full portion.

Žema raiška?

No.

Paskirtis

Skirtas straipsnio filmo lentelei.

Pakeičiamumas?


© AcmeFilm

Licensing[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Copyrighted

Šis paveikslėlis yra kino filmo plakatas ir jo autorinės teisės tikriausiai priklauso leidėjui. Naudotojas ar paveikslėlį įkėlęs asmuo tiki, kad šis naudojamas plakato žemos kokybės paveikslėlis

laikomas kaip sąžiningo naudojimo paveikslėlis pagal LRS autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymo 22 ir 24 straipsnį. Bet koks kitas panaudojimas šio paveikslėlio, Vikipedijoje ar kitur, būtų laikomas autorinių teisių pažeidimu. Išsamesnės informacijos ieškokite straipsnyje Fair use .

Failų įkėlėjams: prašom pridėti įkeliamo failo sąžiningo naudojimo paaiškinimą ir pagrindimą kiekvienu naudojimo atveju, kaip aprašyta MediaWiki:Uploadtext, taip pat neužmirštant nurodyti paveikslėlio šaltinį ir autorinių teisių informaciją.

© AcmeFilm

Rinkmenos istorija

Paspauskite ant datos/laiko, kad pamatytumėte rinkmeną tokią, kokia ji buvo tuo metu.

Data/LaikasMiniatiūraMatmenysNaudotojasPaaiškinimas
dabartinis20:02, 10 liepos 2011Versijos 20:02, 10 liepos 2011 miniatiūra840 × 1 200 (219 KiB)Auwris (aptarimas | indėlis)== Summary == {{Non-free use rationale |Article = Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis (filmas) |Description = Oficialus filmo [[Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis (filmas)|Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2]

Paveikslėlis yra naudojamas šiuose puslapiuose:

Meta duomenys