Naudotojo aptarimas:Rtz

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
   Archyvas
Archyvas nr. 1


Dėkui už (ypač anksčiau praktikuotą) aktyvią, kosntruktyvią bei rezultatyvią veiklą, kuriant atvirojo turinio žinyną lietuvių kalba, plečiant lietuviškąją Vikipediją. Tereikia tęsti atitinkamą veiklą. Dėl skaitytojų, dėl tų, kurie čia nerašo, bet užsuka paskaityti.

Internetiniai projektai - visuomeninis projektas, kuriame itin svarbi derama pagarba kitiems dalyviams. Vienas pamatinių principų - atitinkamo puslaio (straipsnio) turinio, formos kritika, o ne autoriaus. Todėl visa, kas yra nukreipta į asmenį, nėra tinkamas publikuoti turinys, be to to tai paliečia konkretų asmenį.

Jei įmanoma, reikėtų atidžiau įsiskaityti į formuluotes Pagalba:Aptarimai#Ko reikėtų vengti bei praktikuoti dalykinės kritikos stilių.

Dirbama ne administratoriams, o žmonėms, kurie čia nepalieka žymės, kurie skaito. Reikėtų galvoti ne apie admin/redaktorius, o apie galutinį tikslą - viso pasaulio žinias, kurios būtų laisvai prieinamos kiekvienam jo gimtąja kalba. Ačiū už veiklą ir dar kartą:

visuose pasisakymuose - jokių užuominų apie asmenį, jo tikėtinas savybes, ypatumus. Tik apie straipsnį, puslapį ir jo turinį. --Naudotojas:Etno


Galbūt norėsi papildyti savo citatų iš skype rinkinį naujesnėmis? Tavo draugas, kurį kaip sakei palaikai ir palaikysi, man vis neduoda ramybės.

  • [18:18:51] Hugo.arg says: tai ka nevisproti smaginies?
  • [18:19:09] Hugo.arg says: viercha dabar vaidini
  • [18:19:20] Hugo.arg says: ka noriu ta blokuoju, ka noriu ta trinu
  • [18:19:44] Hugo.arg says: zinok greit baigsis tavo ir tavo draugeliu savivale
  • [18:19:58] Hugo.arg says: ant visos lietuvos geda turesit
  • [18:25:26] Nomad says: tu truputį nesavas
  • [18:25:29] Nomad says: atvėsk ir tada pakalbėsim

--Nomad 18:34, 2007 rugpjūčio 10 (EEST)

Skype kanalas[redaguoti vikitekstą]

Jums parašysiu ir į aptarimus, kad Skype'e yra nefomalus Vikipedijos kanalas, priklausantis Nomad, kuriame jis ir kiti dalyviai kalba neformaliai t.y. gali būti su ironija, pašaipa ar kaip tik nori, vienas iš kito dalyviai nevengia draugiškai pasišaipyti. Tačiau tai neturi būti suprasta kaip, tikra/rimta ir oficiali nuomonė. Ši nuomonė gali būti pateikiama tik Vikipedijos aptarimuose, ir jei norėčiau ir aš pats galėčiau susirasti įvairių draugiškų pasišaipymų ar aštresnių komentarų kanalo istorijoje apie save, apie Dirgelą, apie Nomad ar kitą Vikipedijos ir/ar to kanalo dalyvį. Pernelyg viską sureikšminate, paėmę neformalaus dialogo ištrauką ir palaikę ją oficialę tų dalyvių nuomone. Spėju, kad jums bus "pagadinęs" koks konfliktus keliantis Vikipedijos dalyvis pateikęs tik dalį neformalaus teksto iš skype. Negadinkite savo įvaidžio tokiais dalykais. Tik tiek, konstruktyvi veikla visada laukiama. Sėkmės rašant. --Atlantas 20:31, 2007 rugpjūčio 10 (EEST)

Susipažinimas[redaguoti vikitekstą]

Labas vikidrauge. Aš Profcard 2. Dėkuj, kad pranešei apie "žaidimus". Družkizmas yra rimta, taip pat ir Lietuvos Družkistų Sąjunga. Tačiau dėl religinių vaidų ponas mane užblokavo. Dabar mūsų sekta(aš ateistas ir šios sektos vienintelis sponsorius) yra nutarusi su latvių ir estų družkistais nerašyti į enciklopedijas apie mūsų sekta. Tačiau kaip matai vikipedijoje yra tokių, kurie netoleruoja kitų religijų ir sektu :). Bet neapie tai. Man malonu, kad apsilankei mano straipsnyje. Dabar aš parašiau straipsnį snukeris ir vylius, kad jis taps savaitės straipsniu. Man svarbi tavo parama. Taigi iki.P.S. mano katinas Miksas toks pat kaip ir tavo Pūkis,jam šeši metai.Profcard 2(EEST) P.P.S. paskaityk straipsnį snukeris ir pasakyk ar verta kišti į Savaitės straipsnius??

needs an arbitrator in Žemaitėška wikipedia[redaguoti vikitekstą]

Sorry, I know this is not the Žemaitėška wikipedia. Though I was blocked by Hugo.arg. So I need your help as an administrater in Žemaitėška wikipedia. I have a trouble with a administrater Hugo.arg on wikipedia of Žemaitėška. I need you as an arbitrator.

I and Hugo.arg were talking on the article name of Dokdo Salas. I recommend Liancourt salas, though he didn't accepted. (see Aptarimas:Dokdo-Takešima salas) In the while, Hugo.arg suddenly move the article to Dokdo-Takešima salas, although I and Hugo.arg have not reached such an agreement. I believe, as a wikipedian with NPOV, the article Dokdo-Takešima salas should be Liancourt salas. The people on each wikipedia is admitting Liancourt is a neutral name. yes, Lithuanian wikipedia also admitted Liancourt salos is a neutral name. though, Hugo.arg didn't accept it with his own belief. and he finally changed it. (currently he put the page back.) I can't belive that administrator Hugo.arg changed without agreements. He seems to think the article belongs to him only. at least his behavior is in such a way. He is a first editor of the Dokdo-Takešima salas. so I need the third person's arbitration as an administrator. can you be an arbitrator? He seems to think the article belongs to him only. at least his behavior is in such a way. and could you cancel my blocking in Žemaitėška wikipedia, if possible. my account is same name in Žemaitėška wikipedia. --Boldlyman 21:45, 2007 rugpjūčio 21 (EEST)

Komentarų trinimas[redaguoti vikitekstą]

Kitų naudotojų, tuo labiau adminų, komentarai-pastabos netrinami net ir iš savo puslapio (nebent tai būtų vandalizmas), jei jie pasenę juos galima perkelti į archyvą.--Atlantas 09:13, 2007 spalio 12 (EEST)

Hi Rtz, I have granted the botflag to de:User:Rtz-bot. Success. Raymond 08:36, 2008 gegužės 15 (EEST)

Bot on nlwiki[redaguoti vikitekstą]

Hi, feel free to use your bot on nlwiki. As long as you make less than two edits per minute you don't need a bot flag. Because you're using interwiki.py I wouldn't worry about it, just use your bot. We can then decide whether or not to grant you a bot flag based on these edits. Regards, Erwin 15:03, 2008 birželio 7 (EEST)

Vykdomas balsavimas dėl administratoriaus statuso atėmimo naudotojui Dirgelai, remiantis įsisenėjusiu projekto bendruomeniškumo ir demokratijos principų nesilaikymu bei kt. pažeidimais.
Kviečiu išreikšti savo nuomonę (balsavimu ir/arba diskusija) dėl enciklopedijoje demonstruojamo anarchistinio elgesio. —Kellogg257 14:28, 2009 vasario 16 (EET)

Suprantu jūsų poziciją. Ačiū už balsą. —Kellogg257 14:46, 2009 vasario 16 (EET)

Inactive bot in ru.wiki[redaguoti vikitekstą]

Hello! You are the owner of the inactive bot in ru.wiki. Now we are discussing such inactive bots and if you have any comments - you are welcome. If you have no objections - bot flag will be removed If you have any questions, please ask there or on my userpage in home wiki Rubin16 11:20, 7 sausio 2011 (EET)[atsakyti]

Inactive bot on Japanese Wikipedia[redaguoti vikitekstą]

Rtzさん、こんにちは。

ウィキペディア日本語版であなたの管理するBotが1年間以上稼働していません。

もし、Botフラグを維持されたいのであれば1か月以内に最低1度だけBotを動かしてください。このまま1か月稼働しなければあなたのBotはフラグ除去申請が提出されます。

Hi Rtz,

I noticed that your bot on japanese Wikipedia has been inactive for more than a year. If you wish to keep its bot flag, please use once within a month. If you no longer need it, the bot flag will be removed.

Regards, -- Banku on ja.wikipedia 08:40, 12 rugpjūčio 2014 (EEST)

Your bot on English Wikipedia[redaguoti vikitekstą]

A proposal to de-authorize a group of idle interwiki bots on the English Wikipedia is currently in process. A bot account of yours has been included in the list. If you are no longer using this bot, no action is neccessary by you. Should you wish to revive your bot in the near future, please remove your bot from the list here: en:Wikipedia:Bot_owners'_noticeboard#Interwiki_Bot_that_are_inactive. Thank you for your contributions. For the en: Bot Approvals Group, Magioladitis (aptarimas) 16:34, 21 liepos 2015 (EEST)[atsakyti]