Sąrašo aptarimas:Labiausiai perkami muzikos atlikėjai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Šiam straipsniui ar jo daliai trūksta nuorodų ar šaltinių, tačiau jų yra per akis angliškame tekste -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 78.62.20.38 (aptarimasindėlis) 2008 balandžio 27, 14:58 (EEST)

O jūs tą patį pasakysit ir skaitytojui, kai jis užsuks į šį puslapį? Reikėtų pildyti tvarkingai, parašant nuorodas, šaltinius ir t. t. Siggis 15:00, 2008 balandžio 27 (EEST)
jam jau pasakyta su nuorodomis į kitakalbes wiki. Kad tarp 64 tūkst tekstų nebuvo šio, kaip ir V Mae ar Morikone apie mus ir mūsų prioritetus, beje, pasako labai daug..kad kas nors paskelbtų projektą - garsiausi pasaulio muzikai...
Šiuo atveju reikalingi šaltiniai dėl to, kad kalbama apie perkamiausius, geriausius ir pan., dėl ko kai kurie skaitytojai gali suabejoti pateikiamų tekstų teisingumu. Tokiu atveju dedamas šitas skydelis. Be to, ne visi tą nuorodą iš karto pamato ir ne visi moka užsienio kalbų. Siūlau padaryti atskirą skyrelį "Nuorodos" ir duoti keletą adresų, kur galima pasitikrinti. Išskyrus, aišku, nuorodas į kitas vikipedijas, nes tos nuorodos jau yra. Siggis 15:16, 2008 balandžio 27 (EEST)
pabandžiau - iš enwiki neištraukiu deja

Pamėginsiu aš.Siggis 15:26, 2008 balandžio 27 (EEST)

dėkui Siggi