Sąrašo aptarimas:Akvariuminės žuvys

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Juozas Virbickas. Žuvų pavadinimų žodynas. - Vilnius, 2005 m., 631 p. Algirdas 00:54, 2007 gruodžio 24 (EET)

Gal kas nors parašys naują straipsnį. Algirdas 11:12, 2007 gruodžio 29 (EET)
O kodėl jis trintinas? – Andrius, 11:14, 2007 gruodžio 29 (EET)
Eilinis Algirdo vandalizmas - prikėlė netvarkingai informacijos, kurios pusė angliškai, paskui metė, dabar matyt laukia kol kas nors jį pradės įkalbinėti, kad taip nepaliktų, o užbaigtų.--Dirgela 20:06, 2008 sausio 5 (EET)
Apie kokį vandalizmą ir apie kokį įkalbėjimą tu čia kalbi. Jau iš pat pradžių pamačiau, kad šį straipsnį tvarkyti yra beviltiška dėl pavadinimų neatitikimų ir angliškos sinonimikos makalynės ir kad naują parašyti žymiai lengviau būtų, todėl ir buvau paprašęs ištrinti.
Heh, nereikia taip skubėti su nuteisimu :), manau, žmogus tiesiog nespėjo pabaigti pradėto darbo, jei per pora savaičių nebaigs, manau, bus galima ištrinti. --Atlantas 20:29, 2008 sausio 5 (EET)
Gal aš kažką ne taip suprantu, bet Algirdas įkėlė krūvą angliško teksto, paskui pagalvojo, kad čia per komplikuota ir metė. Gal metas būtų pradėti galvoti prieš keliant tokias makalynes, kad paskui nereikėtų administratoriams eiti iš paskos ir trinti? Dėl vandalizmo tai visi puikiai žinom, kad nelietuviškų tekstų kėlimas laikomas vandalizmu.--Dirgela 13:45, 2008 sausio 6 (EET)

O kam trinti? Tiesiog padaryti trumpą paprastą populiariausių akvariumo žuvų sąrašą ir viskas. * Hugo ¿díme? 21:12, 2008 sausio 5 (EET)

Jei nori gali tai padaryti, iš buvusios versijos. --Atlantas 19:58, 2008 sausio 6 (EET)

Mintys plėtimui[redaguoti vikitekstą]

Supyliau jau esamus straipsnius iš kategorijos puslapio, jei turit noro/reikalo plėskit. Jei kas apsiimtų tobulinti - gal vertėtų išrūšiuoti tas žuvis pagal šeimas, tad lyg ir tvarkingiau būtų. Bet čia jau daug darbo ir dar išmanyt reikia:) Faktiškai, galima dar būtų sukopijuot iš šeimų jau sukurtas nuorodas (nors ir raudonas, kad ir iš čia ) - patirtis byloja, kad nuo to praeiviams kartais panižta pirštai papildyt.

Atrodytų tai maždaug taip:

Ir taip toliau, jei kam nors neužklius "pliki" lotyniški pavadinimai be lietuviškų.

Jei yra poreikis, galima ir antrą sąrašą padaryt Sąrašas:Akvariuminės žuvys pagal šeimas, arba perdaryt jau esamą.

--lokyz 11:55, 2008 gegužės 9 (EEST)