Pagalba:Naudotojo puslapis

Puslapis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Vikipedijoje egzistuoja naudotojo puslapiai. Tarkime, kad Jūsų naudotojo vardas yra Pavyzdys. Naudotojo puslapis gali būti pasiekiamas šiomis nuorodomis (vietoje Pavyzdys įrašant savo naudotojo vardą):

Jūsų naudotojo aptarimai gali būti pasiekiami šiomis nuorodomis:

Jūsų naudotojo antro lygio puslapiai (papuslapiai) gali būti sukuriami ir pasiekiami puslapio pavadinimo pabaigoje pridedant įžambų brūkšnį / ir prirašant papuslapio pavadinimą. Pavyzdžiui:

Į jų aptarimus patekti galima taip:

(Spausdami ant nuorodų, prasidedančių Specialus:, naudotojai pateks tik į savo asmeninius puslapius ar jų aptarimus. Norėdami duoti nuorodą į savo puslapį kitiems naudotojams, naudokite pavyzdžius, prasidedančius Naudotojas: ar Naudotojo aptarimas:). Taip pat, naudotojų puslapiai gali būti pasiekiami per jų parašus. Parašą po savo tekstu aptarimuose galima padėti taip: --~~~~.

Jūsų šiuo atveju reiškia susietas su Jumis, o ne priklausantis Jums. 

Jei nenorite turėti naudotojo puslapio, galima iš jo padaryti peradresavimą į Jūsų naudotojo aptarimo puslapį. Tam į Naudotojas:Pavyzdys reikia įrašyti šią eilutę:

#REDIRECT: [[Naudotojo aptarimas:Pavyzdys]]

Kita informacija[redaguoti | redaguoti vikitekstą]

Per meniu apačioje kairėje po paieškos laukeliu iš Jūsų naudotojo puslapio gali būti pasiektas Jūsų redagavimų sąrašas (Specialus:Contributions/Pavyzdys), el. pašto Jums siuntimas. Viršuje yra visa tai, kas ir straipsnių puslapiuose - aptarimai, istorija ir kt.

Jei kuriate kokį nors puslapį, bet jo negalite iš karto sutvarkyti pagal Vikipedijos reikalavimus, tuomet kaip juodraštį galite naudoti papuslapius, pavyzdžiui Naudotojas:Pavyzdys/Smėlio dėžė arba Specialus:Mypage/Smėlio dėžė.