Kategorijos aptarimas:Nebaigti-terminai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ar tikrai teisingai sako info-box, susietas su šia kategorija? "Jei galite, prašome papildyti šį puslapį arba perkelkite informaciją į labiau tam tinkamą WikiŽodyną. Perkėlę šią žymę pakeiskite tokia: {{Terminas-delete}}." Manyčiau, kad užtektų pažymėjimo, jog prašoma išplėsti/papildyti puslapį. O jokių "delete" nereikia. Jeigu norima, galima lygiagrečiai tą informaciją perkelti ir į wikiŽodyną. Orionus 19:34, 2007 rugpjūčio 8 (EEST)

Yra tokių terminų ar žodžių iš kurių net ir labai stengiantis neina padaryti straipsnio, tokie keliauja į vikižodyną, o čia ištrinami. Pvz., Rūpestėlis, vargelis. --Dirgela 22:44, 2007 rugpjūčio 11 (EEST)

Sutinku dėl Rūpestėlis, vargelis. Tačiau prieš dedant žymę {{Terminas-delete}} siūlyčiau visada pažiūrėti į interwiki. Jei kitose kalbose matome turiningus straipsnius, nėra jokio reikalo karpyti lietuvišką vikipediją - kas nors vis tiek ras laiko papildyti (gal po pusmečio ar metų, bet vis tiek kažkas praplės). Juk norime kitas vikipedijas pavyti kiekybe ir kokybe:). Šiuo metu matau, jog tokie kandidatai tikrai yra Inercija, Specifinė šiluminė talpa, Irigacija, Infekcija. Orionus 21:57, 2007 lapkričio 8 (EET)

Jei kas ras laiko papildyti tai sugebės ir apibrėžimą parašyti, nematau jokios prasmės laikyti žodybininus apibrėžimus.--Dirgela 14:58, 2007 lapkričio 11 (EET)

Pritariu Orionus. Juk geriau jau skaitytojas ras nors apibrėžimą negu tuščią straipsnį, arba kas nors vėl parašys tą apibrėžimą, vėl bus siūloma trinti ir pan. Todėl esu 100% už kad aiškius ir tvarkingus apibrėžimus būtų galima drąsiai laikyti. Juolab jie palengvins darbą norinčiam papildyti, kadangi bus ir kategorija ir interwiki. O šabloną siūlyčiau keisti į kažką panašaus kai turi ispanai {{mini-stub}} tiesiog su siūlymais plėsti, o ne trinti. Būkime konstruktyvūs:) * Hugo ¿díme? 15:05, 2007 lapkričio 11 (EET)