Kategorijos aptarimas:Karinė technika

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Būtų gerai aiškiau sutarti, kokie straipsniai priklauso šiai kategorijai. Tankas, šarvuotis, patranka ir katapulta visi būtų lyg ir karinė technika, tačiau pagal bendrinę žodžio prasmę jie yra ir ginklai. Gal "Karinė technika" yra "Ginklai" subkategorija? Nors kokia lauko virtuvė, jei būtent karui skirta, matyt gali būti karinė technika, bet ne ginklas. Audriusa 12:13, 8 Gruodžio 2005 (EET)

Šiaip mano supratimu visa čia esame ir būsima technika gali būti apibūdinama kaip ginklai, tačiau nematau didelės prasmės prišlieti tai prie ginklų kategorijos. Galbūt geriau apsibrėžiam kad kategorija ginklai skirta tam, kas nepatenka čia. knutux 12:23, 8 Gruodžio 2005 (EET)
Visgi matyt būtų gerai jei tankas, šarvuotis, automatas ir kardas turėtų kokią nors bendrą kategoriją. "Ginklai" galbūt ateityje galėtų būti bendrinė kategorija be straipsnių arba beveik be straipsnių. Visus kardus galima sukelt į šaltųjų ginklų skyrių, nežinau tik kur visus pistoletus ir automatus dėt (patranka irgi šaunamasis ginklas). Audriusa 12:45, 8 Gruodžio 2005 (EET)