Kategorijos aptarimas:Airijos asmenybės

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
   Šiame aptarimo puslapyje vyko diskusija dėl pasiūlymo pervadinti kategoriją. Buvo priimtas sprendimas: Nepervadinti. Pasiūlymas atsiimtas..
Pakartotinam svarstymui teikti tik esant svarioms priežastims.

Diskusija buvo pradėta 2009 m. rugpjūčio 28 d.. Sprendimas buvo priimtas 2009 m. rugpjūčio 28 d.


Pervadinimo priežastis[redaguoti vikitekstą]

Šioje kategorijoje yra talpinamos Airijos asmenybių biografijos. Ši kategorija priklauso kategorijai Biografijos pagal šalis, į kurią yra talpinamos tik asmenybių biografijos suskirstytos pagal šalis. Ir nemanau, kad į jas turėtų pakliūti straipsniai, kurie nėra asmenybių biografijos, Todėl ir siūlau ją pervadinti. Nors šią priežastį laikyčiau akivaizdžią, tačiau, kadangi noriu siūlyti visas analogiškas kategorijas [[:Kategorija:„Šalies“ asmenybės]] pervadinti į [[:Kategorija:„Šalis“ (biografijos)]], todėl inicijuoju šią diskusiją, nors į kitas kategorijas neįstatau šablono siūlančio pervadinti. --Vpovilaitis apt. 16:25, 2009 rugpjūčio 28 (EEST)

Diskusija[redaguoti vikitekstą]

-Labai dirbtinis pavadinimas, be to, kategorijoje bet kokiu atveju išvardintos asmenybės, todėl jokio skirtumo, kaip pavadinti. Gi vietoje Kategorija:Medžiai nevardinsim Kategorija:Medžių aprašymai? Hugo.arg 17:59, 2009 rugpjūčio 28 (EEST)

- Pilnai sutinku, jei į šias kategorija nepaklius ne biografijos. Nes kažkokio turbūt neverta ilginti iki „šalies asmenybių biografijos“, juk tiesa kad pačios asmenybės į straipsnį „neįkiši“, o tik gali ją aprašyti. o asmenybės aprašymas lietuvių kalboje tai biografija. Jei taip visi supras, tai tuomet atsiimu savo pasiūlymą. --Vpovilaitis apt. 18:16, 2009 rugpjūčio 28 (EEST)

Sprendimas[redaguoti vikitekstą]

Pasiūlymas atsiimtas. --Vpovilaitis apt. 18:17, 2009 rugpjūčio 28 (EEST)