Aptarimas:Varpelis (choras)

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Atrodo sutvarkiau viską. Kas galite - padėkite.

Kad net pirmo sakinio nėra - pirmas sakinys turi prasidėti "„Varpelis“ - ...." ir to sakinio atsitiktinai užklydusiam žmogui turi užtekti, kad suprastų apie ką yra straipsnis. knutux 14:58, 2006 Spalio 23 (EEST)

Jau yra ;) ar gerai?

Tikrai ne. Pirmiausia, net pirmas sakinys nebuvo tvarkingai įdėtas (pavadinimas turi būti paryškintas), be to visą straipsnį reikia peržiūrėti ir aptvarkyti - pirmiausiai taisyklingai formatuoti sąrašus ir sudėlioti nuorodas, o tuo pačiu gal pasimatytų ir smulkesnių dalykų. knutux 12:26, 2006 Spalio 25 (EEST)

Na gerai. Kur galima rasti trumpą tokių dalykų, kaip "paryškintas pavadinimas" sąrašą?

Na pradėti reikėtų nuo nuorodos, esančios netvarkingumo žymėje (Wikipedia:Nesutvarkyti straipsniai), taip pat verta paskaityti Pagalba:Kaip kurti puslapius (ypač skyrelį "Redagavimas"). knutux 10:15, 2006 Spalio 26 (EEST)

Kiek galėsiu aptvarkysiu, bet kas galit ir netingit - padėkit. Ačiū.

Ačiū tiems, kas sutvarkėt :)

Kiaulystė, vaikai[redaguoti vikitekstą]

Nežinau, kaip autoriui negėda Alfonsas Kazlauskas nepaminėti. Vienintelė priežastis už ką žmogų po šitiek metų iš pareigų išmetė, kad matote nesužiūrėjo tuomet jaunuolių grupės (ne berniukų), kai gastrolėse buvo. O kaip tuos arklius prižiūrėsi? Prisigėrė tada, ir apsikiaulino, su kuo nebūna... Bet Kazlausko nepaminėti... žodžiu negražu.

O beje gal kas atsimena choro stovyklas? Kaip žalieji baltiesiem et vice versa anpečius naktį miške plėšėm? Romantika! Mantas tuomet choro solistas buvo, na ir šiaip fainas diedas... Tuomet ne Plančiūnas choro vadovas buvo? Neatmenat kas nors?92.228.47.111 00:15, 9 sausio 2014 (EET)[atsakyti]