Aptarimas:Stasys Kazlauskas-Oželis

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kaip buvo siūloma apjungiau du straipsnius apie tą patį žmogų Stasį Kazkauską-Oželį. Pagrindu palikau ankščiau sukurtą straipsnį 'Stasys Kazlauskas-Oželis“.

Padariau šiuos pataisymus: 1.Pakoregavau gimimo ir mirties datą. Jei kam dėl to kyla abejonių kaip įrodymus, galiu pateikti šio asmens gimimo ir mirties liudijimus. 2.Straipsnio pavadinimą „Stasys Kazlauskas-Oželis“ palikau nepakeista, o biografijoje pakeičiau į Stasys Kazlauskas (visuose oficialiuose dokumentuose ir kapavietėje yra nurodyta būtent ši pavardė, nors savo amžininkų tarpe buvo vadintas Oželiu). 3.Biografija papildžiau kai kuriais naujais faktais, kurių įrodymus taip pat galiu pateikti. 4.Patikslinti šaltinių sąrašą.

PS.:dėkoju Tocekui už pataisymus. Turiu pastebėjimų dėl bendrų Vikipedijos biografijų rašymo reikalavimų: labai keistai atrodo kai mirties ir gimimo data kartojama su kartus, t.y įvade ir tame rėmelyje šone. Taip pat manau, kad vienas sakinys apie asmens charakterį ar temperamentą tūrėtų būtį leidžiamas, ne taip nyku butų skaityti biografijas.