Aptarimas:Nikodemas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Dėkui už jo išryškinimą. Kiek pildyti?

Kažin ar straipsnis įdomus daugiau nei keliems jį pažįstantiems žmonėms. Be to būtų matyt prasmingiau kurti straipsnį pagal vardą ir pavardę, o ne pseudonimą, nes jis nėra tiek garsus, kad pakeistų bendrinį vardą. Dirgela 16:28, 18 Kovo 2006 (EET)

Nikodemą pažįsta daugiau nei "keli žmonės". Tačiau dabartinėje straipsnio versijoje nėra to, dėl ko jis turėtų būti enciklopedijoje. Čia paminėti Bernardinai yra tik viena iš daugelio aplinkų, kuriose jis reiškiasi. "Bohemiškas gyvenimo būdas" nėra žmogaus išskirtinis bruožas. Dėl pavadinimo - dauguma nėra girdėję jo tikrojo vardo ar netgi mano, kad jis ir pase yra Nikodemas. Manau, kad straipsnis Nikodemas turėtų būti apie vardą. Bei su nuoroda į straipsnį apie konkretų asmenį Nikodemas iš Vilniaus ar pan. --Mykolas OK
Išmečiau sakinį apie vieną Nikodemo projektą: 2005 m. dalyvavo meniniame projekte "Ką tu čia dabar darai?" - surengė šokį pravažiuojantiems traukiniams Markučiuose.
Manau, kad jis turėtų prasmę jei būtų apžvelgta daugiau jo "projektų". --Mykolas OK
nustokit terst gera projekta. vovacka is pilies gatves itraukit dar. cia ne cirkas -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 86.133.149.249 (aptarimasindėlis)