Aptarimas:Lietuvos kraštovaizdžio architektų sąjunga

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Šio straipsnio autorius, Regimantas Pilkauskas, paprašė manęs jį idėti i wikipediją. Ruošiuosi įkelti, dar keliatą straipsnių (su autorių sutikimu), o tie autoriai yra mano pažystami žmonės. Kaip turėtų būti nurodoma autorystė? Ar gali tas pats vartotojas į wikipediją kelti/talpinti skirtingų autorių straipsnius? Jei po straipsniu tiesiog tiesiog parašyčiau: "Straipsnio autorius Regimantas Pilkauskas" ? Nematau prasmės susikurti, kelis vartotojus.

dėl autorinių teisių[redaguoti vikitekstą]

Lietuvos kraštovaizdžio architektų sąjungos (LKAS) valdyba posėdyje vasario 26 d. pasiūlė buvusiam pirmininkui Regimantui Pilkauskui paskelbti Vikipedijoje keletą straipsnių apie LKAS ir kraštovaizdžio architektūrą naudojant duomenis iš LKAS tinklalapio www.lkas.lt. Prašytume nurodyti, jei reikia papildomai įteisinti šį leidimą. Dėkojame Vikipedijos administratoriui už mūsų autorinių teisių saugą. Pirmininkas Alvydas Žickis. El. paštas: info@lkas.lt.

Galima skelbti straipsnius, jei tai bus platinama pagal GFDL licenziją; t.y. jūs atsisakysite autorinių teisių į savo pateiktus tekstus. * Hugo ¿díme? 19:21, 2008 kovo 6 (EET)
Tai leidžiate naudoti laisvai naudoti tekstą ir platinti net komerciškai ar ne?--Qwarc 16:25, 2008 kovo 12 (EET)