Aptarimas:Lietava

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Pateikiant tokią "sensacingą" inf., tiesiog būtina nurodyti jos šaltinį. Tiesą sakant, man susidarė įspūdis, kad šiame str. perfrazuotai atpasakota viena iš Č.Gedgaudo ar R.Matulio istoriografinių pasakų. Gugis 09:13, 14 Rugsėjo 2006 (EEST)

Jei net istorijos profesionalai nežino faktų apie šią valstybę, gal reiktų straipsnį trinti, ar bent jau pažymėti, kad tai menama/hipotetinė ar pan valstybė? knutux 09:19, 14 Rugsėjo 2006 (EEST)
Yra Slovakijoje tokia pilis ir istorinis regionas, bet čia apie jį parašyta nei šis nei tas.Dirgela 17:02, 17 Rugsėjo 2006 (EEST)

Gal kas galėtų iš kur nors gauti to upelio nuotrauką?[redaguoti vikitekstą]

straipsniui labai praverstų nuotrauka, ale iš kur ją traukt? Gugis 17:50, 2008 balandžio 16 (EEST)

Turbūt User:Matasg reiktų prašyt, jis ten arčiausiai gyvena :) * Hugo ¿díme? 10:11, 2008 balandžio 17 (EEST)

Anonimo keitimai[redaguoti vikitekstą]

Siūlau atmesti arba bent labai kritiškai peržiūrėti anonimo pakeitimus [1] apie vandenvardžio sąsajas su Lietuvos vietovardžio kilme. Ankstesnėje versijoje tos sąsajos buvo vertinamos skeptiškai, o naujojoje - jau teisinamos pateikiant keletą šaltinių (nei pačių šaltinių, nei jų autorių nežinau, todėl kiek jie patikimi, nesiimu vertinti). Bet kokiu atveju, tos pastraipos stilius tragiškas, net ir išėmus retorinius klausimus ir sušukimus, vargu ar pavyktų tekstą išgelbėti. Hugo.arg 00:18, 16 spalio 2009 (EEST)[atsakyti]