Aptarimas:LAWIN

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

LAWIN ir LPVP LAWIN atskyrimas[redaguoti vikitekstą]

Nepykit, bet taisant straipsni del taisymo buvo prarasta visa straipsnio esme, o zinios yra plaukiancios - tokios kur tinka viskam. Prasyciau redaguoti atsakingai. Pvz. niekaip nesuprantu kodel LT enciklopedija negali aprasyti LT advokatu kontoros - kodel butinai aprasyti visa LAWIN grupe? Tai yra skirtingi dalykai - tai juos ir reikia aprasyti skirtinguose straipsniuose. Priezastis negali buti ta, kad LT yra mazos advokatu kontoros. Tuomet neaprasinekime augalu, kurie yra raudonojoje knygos - ju taip pat yra mazai - tada galetume palikti viena straipsni - augalai. -- Kakacer 06:49, 2008 balandžio 7 d.

1. Nors LAWIN ir LPVP LAWIN yra 2 subjektai, tačiau iš esmės turinį g. apjungti į 1 straipsnį. Medžiaga dėstytina kiek įmanoma enciklopediškiau, glausčiau, talpiau, kad skaitytojui nereikėtų naršyti po kelis Vikipedijos puslapius ieškant „giminingos“ informacijos.
2. Straipsnis g.b. skaidomas tik tada, kai jis yra aiškiai per didelės apimties.
3. LPVP LAWIN - kaip ir kitos LR kontorėlės - (žr. en, de Vikipediją) iš esmės neatitinka enciklopediškumo kriterijaus, t.y. jos yra mažos komercinės organizacijos (kriterijus įmonėms - solidi apyvarta, žr. WP taisykles), per mažas darbuotojų skaičius (nesiekia 100). Todėl Vikipedijos enciklopedijoje pateikitina info apie LAWIN (Glimstedt, Sorainen, Borenius etc.) kaip apie regioninę teisininkų grupę, teisinės veiklos vienetą. -- Box 2008 m. lapkričio 16 d.