Aptarimas:Kroatija

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ar reikalingas {{SFRY}}? Gal užtektų kategorijos atitinkamos? Nes pagal tokią logiką ir prie Lietuvos turėtume dėti lentelę "Buvusios Tarybų Sąjungos respublikos".

Dirgela 08:36, 26 Spa 2004 (UTC)

Na aš tai ką - radau Serbijos puslapyje kad yra toks šablonas, tai ir kitur sudėjau, bet šiaip kategorija gal ir būtų geriau. Taip geriau pagalvojus, gal išvis lentelės su šalimis nelabai reikalingos (pakeičiant kategorijom), ypač NATO, ES, Europos, kur jau visos šalys turi po straipsnį. Knutux 09:56, 26 Spa 2004 (UTC)
Kažin ar buvo kategorijos, kai tas straipsnis pradėtas rašyti:) Būtent šiuo atveju manau, kad kategorija būtų tiesiog korektiškiau, o dėl kitų lentelių su šalimis, tai manau, kad negerai, kai jų yra po keletą, viena paskui kitą, vaizdas geras neatrodo, o palikti o vieną esminę lentelę manau visai prasminga, kaip, kad yra "kalendoriniuse" straipsniukuose - kategorija nepamaišo, bet kai šalia yra nuorodos į vienarūšius tai gal visai gerai. Dirgela 17:06, 26 Spa 2004 (UTC)

Čia gal kam pasirodys, kad aš biškį ne į temą ir pavėluotai, bet nei šablono, nei kategorijos iš vis nereikia. Ta Jugoslavija seniai žlugo ir visos 6 respublikos yra suverenios šalys. Laikas pamiršti praeitį.--Gandras 22:38, 2007 Sausio 27 (EET)