Aptarimas:Kraujo donorystė

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ką dar turėčiau sutvarkyti šiame puslapyje? esu naujokė ir tiksliai visko dar nesuprantu, pagelbėkit patarimais ;) -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Deiba (aptarimasindėlis)

Kelios pastabos: jeigu straipsnis vadinasi „donorystė“, jis turi prasidėti donorystės, o ne įstaigos aprašymu. Apie įstaigą informaciją (jei nedaug), reikėtų perkelti į straipsnio pabaigą, arba jeigu daugiau - į atskirą straipsnį. Man asmeniškai užkliuvo ir straipsnio pavadinimas, nes neatlygintina ir mokama donorystė kaip procesas iš esmės niekuo nesiskiria, todėl manau, kad straipsnis turėtų vadintis donorystė, tik staipsnyje pažymint, kad yra keli tipai, ir kad neatlyginama forma ypatingai skatinama visuomenėje. Taip pat straipsnis pernelyg skamba kaip kvietimas („kaip tapti donoru“), o turėtų skambėti kaip bendro pobūdžio informacija, žmogui, norinčiam sužinoti, kas tai ya donorystė, kaip tai vyksta, nepriklausomai ar jis nori tai pabandyti ar ne. Jeigu jį tai domina, jis ieškos papildomos informacijos straipsnio gale pateiktose nuorodose. Prieš kuriant straipsnius, taip pat visada verta pasiskaityti Kas nėra Vikipedija. :) --Mea 12:12, 2008 vasario 16 (EET)

Gal būtų galima ištrinti anksčiau šiame straipsnyje įdėtas mano nuotraukas? suabejojau dėl jų naudojimo viešoje vietoje.. jos vadinasi Vaizdas:Tiria-krauja sumaisius-su cheminiais preparatais.JPG ir Vaizdas:Imamas kraujas is pirsto.JPG, buvo įdėtos vasario 15, 20:41 ir 20:48 Deiba

Jei straipsnis apie Lietuvos donorus, tada "garbės donorus" reikia paminėti, o jei ne apie lietuviškus donorus ir įstatymus - nemanau, kad visose šalyse tokia pati tvarka galioja. Įdėjau naują nuorodą, nes sena neveikė.