Aptarimas:Kražių Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo Prasidėjimo bažnyčia

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kiek pamenu, vikipedijoje nepriimta tekste dėti nuorodas į kitus projektus, a la [[wikt:Portikas]]? --Nomad 23:55, 2008 birželio 8 (EEST)

kodėl? jei tokia galimybė yra tai kodėl negalima? aš manyčiau geros nuorodos kai tai tik terminas, apibūdinamas vienu sakiniu.--Qwarc 00:04, 2008 birželio 9 (EEST)
Pritariu Qwarc. Skaitant straipnį ir nesuprantant sąvokos, galimą ją „paspausti“ ir sužinoti. Tai tikrai naudinga. Kiekvienam žodžiui to nereikia, bet tokiems kaip: frontonas, portikas ar netgi fasadas, tai yra tikrai naudinga. Siūlau nuimti attention --Sevas 00:11, 2008 birželio 9 (EEST)
Jei Vikipedijoje yra atitinkamas straipsnis, tai geriau nuoroda į tokį straipsnį, jei ne - vikižodynas visai tinka, nereikia prikurti daugybės "stubų" vikipedijoje.--Dirgela 11:19, 2008 birželio 14 (EEST)

Tiek, kad jau apie dalį tų terminų koplyčia, frontonas jau yra sukurti straipsniai wiki, tai kaip ir reiktų patasyti tas nuorodas, tačiau reiktų visuose bažnyčių straipsniuose (o jų nemažai). * Hugo ¿díme? 13:11, 2008 birželio 14 (EEST)