Aptarimas:Gatvės muzikos diena

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Neblogas pranešimas spaudai, bet dar toli iki enciklopedinio straipsnio. Būtina tobulinti. --Mykolas OK 00:10, 2007 Balandžio 26 (EEST)

Na aš kaip nieko nesuinteresuotas rašyti tai reklamos dėlei, tiesiog tai yra aktualus dalykas, kas verta būti enciklopedijoje. Jei kas nepatinka – tobulink. Gnarls Barkley
O tai kiekvienas vienkartinis renginukas jau yra vertas būti Vikipedijoj ar kokia logika remiantis buvo pasakyta "kas verta būti enciklopedijoje"? Beje, Snargls Barkley, siūlyčiau pagarbiau šnekėti, nes kai buvai kažkelioliką kartų užblokuotas, dėl bet kokio net ir minimalus išsišokimo tave reiktų blokuoti (nežinia kodėl vis niekas to nepadaro). knutux 16:25, 2007 Balandžio 26 (EEST)
Taip, pagarbos ir mandagumo šiam vartotojui stinga. CD 16:56, 2007 Balandžio 26 (EEST)
Pagarbos savo atžvilgiu iš jūsų taip pat nematau. Išmoktumėte bent mano vardą rašyti. Gnarls Barkley


Straipsnis akivaizdžiai reklaminis. Renginys dar nėra nei karto įvykęs, o aprašytas publicistiniu - jei ne reklaminiu - stiliumi. Pagal įprastą praktiką, vikipedijoje su tokiais reklaminiais daug nesiterliojama, todėl siūlau trinti ir šį. Juo labiau, kad niekas nerodo entuziazmo jį taisyti, o autorius apskritai arogantiškai atmeta bet kokią kritiką. --Nomad 17:11, 2007 Balandžio 26 (EEST)

Nu aš nesu tos akcijos nei dalyvis nei įgaliotinis koks. Jei dauguma nutariant kad tokiems čia ne vieta, tai trinkis, bet žinokit, kad sprendžiat už visą tautą. Gnarls Barkley