Aptarimas:Eurolygos 2008–2009 m. sezonas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

LarfingasĮdėjau vertimą iš angliškos wikipedios jei kas sugebat pataisykite raudonas nuorodas o kitką palikite, nes taip tikrai puslapis atrodys pilnavertiškesnis

Reikėtų šituos panaikinti (pvz. Pagrindinis straipsnis: Eurolygos 2008-09 sezono A grupė), nes straipsnyje Eurolygos 2007–2008 m. sezonas tokių nuorodų nėra. Kiekvienai grupei atskiro straipsnio, mano manymu, nereikia. --Homo 12:15, 2008 rugsėjo 6 (EEST) Larfingas 12:20, 2008 rugsėjo 6 (EEST)O gal geriau ne panaikinti o įdėti, ten būtų galima dėt rungtynių rezultatus. Ką manai? {anon|Larfingas}

Rezultatus bus galima nurodyti grupės lentelėje. Taip buvo padaryta straipsnyje Eurolygos 2007–2008 m. sezonas --Homo 12:22, 2008 rugsėjo 6 (EEST)

Dėl grupių straipsnių[redaguoti vikitekstą]

na bet kas čia blogo jeigu anglų kalbos 2007-08 sezone irgi maciau smulkiai paminetas visas rungtynes o ne kaip dabar kad tik lentele ir jokiu atskiru rungtyniu rezultatu grupių fazėse. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Larfingas (aptarimasindėlis)

Jei imsitės sukurti tuos straipsnius, tai gali nuorodos ten būti, tačiau dažnai tokios nuorodos taip ir lieka raudonos. Rungtynių rezultatus būtų galima aprašyti tame pačiame grupės skyrelyje. --Homo 12:47, 2008 rugsėjo 6 (EEST)

Gerai reikės imtis ir bandyt daryt, tikiuosi bent kiek prisidėsiu prie bendruomenės darbo. Beje, ar wikipedijoj galima parašyti kitam vartotojui kokia privačią žinutę ar panašiai? -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Larfingas (aptarimasindėlis)

Kai kurie vartotojai yra nurodę Skype naudotojo vardą - galima rašyti ten. --Homo 13:16, 2008 rugsėjo 6 (EEST)

Dėjau nuorodą į Eurolygos straipsnį, kad rastų šį sezono straipsnį tačiau ten kažkodėl raudona nuoroda. Galite sutvarkyti.

Įdėkit ten tas raudonas nuorodas kur buvo apie atskiras grupes (kol kas tik a, b, c ir d grupems), as nutariau ju nepalikt raudonu ir det tvarakarasti bei rezultatus :) -- (Larfingas)

Šis įvykis dar nesibaigė[redaguoti vikitekstą]

Įdėkite prie straipsnio pranešimą apie būsimą sporto įvykį, kas galite :) (Larfingas)
Įdėjau. :) Homo