Aptarimas:Apaštalas Jokūbas

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Siūlau naikinti šį straipsnį. Dabar jis nepasiekiamas, be to, reikia mažinti tokius nurodomuosius straipsnius, kur nuorodos į ne daugiau kaip 2 straipsnius. Juk geriau prie kiekvieno straipsnio prirašyti {{otheruse}} žymą. --Viskonsas 21:36, 2009 rugpjūčio 30 (EEST)

nuorodiniai straipsniai paprastai yra skiriami nukreipimui, patekus per paiešką, o taip pat nuorodų patikslinimui, todėl visai nėra būtina, kad į juos kas nors rodytų. O kai dėl nuorodų skaičiaus, tai manau, kad jis yra būtinas kai jų daugiau nei vieną. O tuo labiau, kad jau galima būtų dar papildyti, žr. Paieška. Vpovilaitis apt. 23:34, 2009 rugsėjo 2 (EEST)
Iš kur tokia mintis kilo, kad reikia trinti??? Ir dar skubiai!! Juk tai nuorodinis straipsnis kaip ir visi! Be to, juk žmonėms paprasčiau kai yra nuorodinis straipsnis, nors ir tik kelios nuorodos iš šio straipsnio. Rokaszil 12:45, 2009 rugsėjo 3 (EEST)
Nesąmonė. Labai reikalingas patikslinantis straipsnis. O toks pasiūlymas - Viskonso „gražios statistikos“ politikos apraiška:) Beje Viskonsai, gana lygiuotis į enwiki. Ta kuo toliau, tuo labiau virsta visišku "chlamu" su milijonais skydelių, taisyklių, statistikų, žymėjimų, kvailų straipsnių ir kitokių nesąmonių, apsunkinančių tiek straipsnių skaitymą, tiek rašymą. Esamas ltwiki lygis labai geras, telieka jį palaikyti. Hugo.arg 12:55, 2009 rugsėjo 3 (EEST)
Be abejonių prieš... Tik ar tokiais atvejais reikalingas balsavimas..? --Homo 15:10, 2009 rugsėjo 3 (EEST)
Tai gal visus nuorodinius straipsnius trinti? Pamažės vienišų puslapių... Tik kas iš to? Kokia nauda apsunkinti skaitymą pašaliniam svečiui? Be to, kas užsiims virš 3000 str. trynimu (neskaičiuojant pavardžių...)?--Pėstininkas apt. 17:52, 2009 rugsėjo 3 (EEST)
Jei yra du lygiaverčiai straipsniai kodėl nepalikus nuorodinio? --Atlantas 00:20, 2009 rugsėjo 4 (EEST)