Aptarimas:Airijos Nacionalinė lyga

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Na nežinau, kas patingėjo išversti pavadinimą, bet manau, kad turėtų būt lietuviškai "Airijos futbolo lyga". Matau, kad daug vikipedijų rašo anglų kalba, bet pavyzdžiui italai- itališkai...--Bobausis 19:11, 2007 Vasario 13 (EET)

Čia ne dėl tingėjimo, o dėl to, kad Airijos futbolo lygos yra dvi - viena Šiaurės Airijos, kita Airijos Respublikos, taigi čia vien išversti neužtenka, reikia tikriausiai dar kokį disambig padaryti ar pan. knutux 07:26, 2007 Vasario 14 (EET)
O gal tinka Airijos Respublikos futbolo lyga?--Bobausis 15:04, 2007 Vasario 14 (EET)
Tikriausiai toks pats tinkamiausias variantas šiuo atveju (nors nėra visai tikslu, nes lygoje žaidžia ir viena Šiaurės Airijos komanda). Arba galima pervadinti į "FAI Nacionalinę lygą", nes nuo šių metų lygą reorganizuota į "FAI National League". knutux 16:07, 2007 Vasario 14 (EET)
Suprantat man visų pirma nepatinka ne lietuvių kalba, visų antra, jei jau Airija tai kodėl ne airių, o anglų. Nepaisant to, kad angliškai daugiau šnekama, tai tikroji "originalo" kalba manau yra airių. Šiaip būčiau už lietuvišką pav. --Bobausis 21:43, 2007 Vasario 14 (EET)