Aptarimas:Šūviai Dawson kolegijoje

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Pagal aprašymą tai labai nereikšmingas incidentas, negi pradėsime aprašinėti kiekvieną nusikaltimą ar avariją.--Dirgela 09:14, 2007 Sausio 20 (EET)

Jei yra 5 kalbom, gali būti ir lietuvių. Hugo.arg 10:43, 2007 Sausio 20 (EET)

Man asmeniškai keisti tokie pasakymai: "kodėl mes turėtumėm aprašyti tai (nesgi tai nereikšminga), o tai galim aprašyti..." (čia tegu nesuvokia Dirgela, kaip usžsipuolimo (na turbūt ir nesuvoks:) tiesiog man toks požiūris atrodo šiek tiek subjektyvus..)..Negi gaila, kad bus aprašytas įvykis...gi tas reikšmingumo suvokimas yra labai subjektyvus dalykas, o angliškos Vikipedijos tiksluose esu skaitęs, kad vienas iš tikslų yra aprašyti visus įmanomus reiškinius ir panašiai, tai šitaip "cenzuruodami" to niekaip nepasieksim......tai tiek....geros dienos!... ausis aptarimas 11:15, 2007 Sausio 20 (EET)
Tai kad iš tiesų čia visiškai smulkus vietinės reikšmęs įvykis. Ir anaiptol nepapuola į kategoriją "visi įmanomi reiškiniai", nes reiškinys yra susišaudymas, o tai jau - konkretus įvykis. Ir tikrai nemanau, kad verta aprašinėti visus kada nors kur nors atsitikusius įvykius. Dabar jau nesiūlau trinti, yra tai lai būna. --Nomad 12:16, 2007 Sausio 20 (EET)
Na pirmyn, pradėkim kurti straipsnius "avarija autostradoje Vilnius-Klaipėda" (reiktų matyt ir datą dėti, nes per metus nemažai susidarytų) ir dar į keletą kalbų išverskim, bus proga paskui pasididžiuoti kiek daug straipsnių turime vikipedijoje.--Dirgela 06:43, 2007 Sausio 22 (EET)