Šablono aptarimas:Prisistatyk

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Siūlau keisti šio šablono formuluotę kaip nors kad „šis puslapis yra jūsų naudotojo puslapis, kuriame galite rašyti bileką blablabla, pvz., prisistatyti, parašyti apie save ir pan“, nes su dabartine formuluote kai kuriems gali susidaryti įspūdis, kad prisistatyti yra reikalavimas. ~ Mea 19:06, 2007 Kovo 20 (EET)

Siūlau tiesiog pratrinti imperatyvus, kurie ten yra dabar, kaip kad dabar pakeičiau.--Dirgela 06:27, 2007 Kovo 21 (EET)
Taip pat netikslu, kad asmeniniame puslapyje galima nepaisyti jokių taisyklių. Asmeninis puslapis negali būti naudojamas asmeniniams išpuoliams, nesantaikos kurstymui, perdėm necenzūriniams išsireiškimams. Nesu tikras, kaip dėl reklamos, nes keli atvejai jau buvo, kai naudotojai čia susidėdavo iš straipsnių ištrintas reklamas. Na ir, aišku, LR įstatymais draudžiamos platinti medžiagos. Iš esmės, manau, asmeniniam puslapiui turi būti taikomos vikipedijos taisyklės, kaip ir bet kokiam kitokiam puslapiui. Žinoma, čia netiks tik straipsniams ar tik straipsnių aptarimams taikomos taisyklės, bet tai savaime suprantama. Reiktų pasidomėti, kokia politika šiuo klausimu angliškoje viki, jie turi daugiau patirties. Žinau, kad pvz., fairuse paveikslėlius naudoti asm. puslapiuose jie draudžia, nors straipsniuose leidžia. --Nomad 18:46, 2007 Birželio 22 (EEST)
Štai, įdomumui, angliškos taisyklės. --Nomad 18:58, 2007 Birželio 22 (EEST)

Automatinis šablono įdėjimas[redaguoti vikitekstą]

Toks klausimėlis. Pastebėjau, kad daug kas gaišta laiko, įdėdami į naujai prisiregistravusių vartotojų puslapius {{sveiki}}. Arba tur būt tas pat su {{prisistatyk}}. Juk galima būtų automatizuoti gal šį procesą, kad registravimosi metu automatiškai susikurtų aptarimo puslapis ir įsidėtų šie šablonai? Orionus 22:02, 2007 rugpjūčio 17 (EEST)

Mačiau vikiknygose taip daroma. Manau /sveiki/ automatiškai visai gerai būtų, o /prisistatyk/ bent aš dedu tik tada, kai naudotojas ką nors gero nuveikia arba labai atrodo, kad ką nors gero nuveiks:) botui tai nuspręsti turbūt būtų sunkoka. --Mea 22:06, 2007 rugpjūčio 17 (EEST)

Kažin, ar yra buvę kokios naudos iš tokio šablono įdėjimo? Spėju, kad didžioji dalis jo įdėjimo atvejų buvo tiesiog nepastebėti... Gal geriau būtų užsiminti apie naudotojo puslapį ne jame pačiame, o aptarime? --Martynas Patasius 22:39, 14 gruodžio 2009 (EET)[atsakyti]