Šablono aptarimas:Nobelio metai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Nesuprantu, iš kur pas jus atsirado šitas "žydiškumas": rašyti viska iš antro galo? Jūs skaitot iš kairės į dešinę ar iš dešinės į kairę? Kodėl istorija išdėstoma nuo naujausios datos, jeigu prima praėjo patsys seniausi įvykiai, o po to naujesni? Siūlyčiau ištaisyti į normalią chronologiją, nes kvailokai atrodo. Kodėl abėzėlės nepradedat nuo "Ž" ir nebaigiat "A"? :-) - andrius.v 23:54, 2007 spalio 21 (EEST)

Esmė ne chronologijoje, bet patogume, kuo toliau įvykis, tuo jis laikomas nereikšmingesniu. Ne visada tai galioja, tačiau šiuo atveju tokia tvarka mano nuomone (beje manau ir Sevo) yra tokia. Chronologija nėra standartizuota, jei daug kam iš tikrųjų nepatiks, tai perdarysim.--Zaliavos 23:59, 2007 spalio 21 (EEST)

Tai visa esmė ir yra, kad nepatogu (bent man, įpratusiam prie to, jog įvykiai dėstomi nuo seniausių iki naujausių). Jei kada rasiu laisvo laiko, manau perdarysiu, nes tai kvailokas sprendimas. Istorija atgal nesivynioja, o čia ir yra istorija: įvykis po įvykio, data po datos. - andrius.v 00:02, 2007 spalio 22 (EEST)

Kas vienam nepatogu daugumai patogu, o perdaryt čia nėra ko. Turi mąstyt ne iš savo varpinės, o iš vartotojo, kas jam patogu, pažiūrėti kas šiandien vyksta ar pirma kas prieš šimtą metų?--Zaliavos 00:06, 2007 spalio 22 (EEST)

Beprasmė diskusija. "kas vyksta dabar" neperteikiama, tik tai, kas įvyko "katik". - andrius.v 09:34, 2007 spalio 22 (EEST)