Vikipedijos aptarimas:Naudingi resursai/Vanga

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Radau sakinį "98% tikslumu nuspėdavusi žmogaus ateitį", tai pasidarė įdomu kaip procentais paskaičiuoti ateities spėjimo tikslumą? Galėčiau pasitikrinti ar pats spėlioju tiksliau nei 50% tikslumu :). Knutux 16:06, 10 Rugpjūčio 2005 (EEST)

Spėkite kad ir rytdienos orą. Pagal teisingų ir neteisingų spėjimų santykį galėsit apskaičiuoti savo, kaip metereologo, pavyzdžiui, sugebėjimus. Jei rezultatai bus pakankamai geri, Wikipediją bus galima papildyti dar vienu straipsniu "Knutux" :-)


Kažkaip negirdėjau, kad ją būtų šventąja kas nors paskelbęs. Ar kas nors gali ką nors patikslinti, kokia bažnyčia ją paskelbė? Dėl oro spėjimų: remiantis daugeliu požymių galima nuspėti rytdienos orą, tačiau orą, kuris bus po 2 savaičių, nustatyti pagal esamus požymius neįmanoma (aišku, jei neskaičiuosime metinių svyravimų). Ar tokio tipo bandymus darė kas nors su Vanga? Kur tai būtų dokumentuota? --Tractor 16:45, 10 Rugpjūčio 2005 (EEST)

en wikipedijoje nepavyko rasti nei pagal Vanga, nei pagal Evangelia Dmitrova. Jei kas žinote objektyvų kritišką šaltinį, pataisyčiau šitą straipsnį bent jau į padorų stub'ą. -Nomad 16:08, 21 Rugpjūčio 2005 (EEST)

http://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga Hornblower 20:50, 16 Sausio 2006 (EET)

Tai reikia daugiau domėtis, tada daugiau ir žinosi. Ir apie kokius čia oro spėjimus šneki?! Ji viską žinojo (o ne spėdavo) netgi ir tavo mirties datą...

Spręskite administratoriai[redaguoti vikitekstą]

pakoregavau, bet neturiu duomenų, kad šventoji buvo...help gal galima išgelbėti Turbo 16:17, 2 Vasario 2006 (EET)

Būtų gerai, jei kas galėtų paminėti vietoj "teigiama" kas taip teigė, taip pat kas buvo tie partiniai veikėjai konkrečiau, na ir be abejonės kas gi ją paskelbė šventaja? Dirgela 19:10, 2 Vasario 2006 (EET)

Kur Vatikanas[redaguoti vikitekstą]

partokratai buvo Živkov ir Brežnev pasak kino juostos. Kad tiktai "teigiama" - pats įdėjau, muėmęs absoliutumą teiginio kuriuo stipriai abejoju...su šventumu - reikia Vatikano klaust ar ką? bet jo daug kam su įtaiga savo padėjusi...kaip yikra šventoji Turbo 20:05, 2 Vasario 2006 (EET)