Vikipedijos aptarimas:Pageidaujami straipsniai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Nesuprantu jusu, jeigu kiekvienas zmogus gali redaguoti kiekviena straipni, tai atejas koks lameris gali visus straipsnius istrinti, kaip jus nuo to apsisaugot? Pavizdziui man tai ranka nekyla tokiems dalykams, o kaip kitiems?

Na kiek aš pamenu, tai trinti galima tik turint rimtesnes teises, o be to trynimas - atstatomas veiksmas. Be abejo, projektas remiasi gera žmonių valia ir tuo, kad vienam išgadinus, atsiras tokių kurie atstatys buvusį turinį. Knutux 04:10, 11 Aug 2004 (UTC)
Yra pakankamai tu, kurie atstatys vieno idioto zala - tiek puslapiu trynima, tiek nesamoniu rasyma ar bendra bardako kelima. Tam uztenka keliu minuciu. Nuo ypatingu idiotu saugo baninimai ir uzdraudimas redaguoti konkrecius puslapius. - ASN 09:26, 11 Aug 2004 (UTC)

Kaip kurti OS? Labai reikalingas straipsnis.

Ar galėtumėt išsiaiškinti kodėl samurajai rišosi kuodus ir pridėti prie straipsnių apie Japonija?

Nuo kada vikipedijos redakcija atsakinėja į kvailus klausimus? ;d Gal vertėtų pratrinti, ar tai ypač svarbu išsaugot ateinančiom kartoms, jei prašymai neįvykdomi per 10 m., nes greičiausiai yra kvaili.--Vaidila (aptarimas) 18:55, 12 lapkričio 2019 (EET)[atsakyti]