Pereiti prie turinio

Vikipedija:Botai/Botas:Homobot

Puslapis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Homobot[redaguoti vikitekstą]

prašymasindėlisskaitiklisspecialieji veiksmaipervadinti puslapiaiblokuotiboto blokavimų sąrašasstatuso suteikimų sąrašassuteikti statusą


Operatorius: Homo

Programa: pywikipedia

Turi boto statusą: (Y/N):

Funkcijos aprašymas: interwiki, nuorodų į nukreipiamąjį straipsnį taisymas.

Diskusija[redaguoti vikitekstą]

Būtų gerai jei užregistruotum ir dar keletoj rimtesnių vikipedijų. Aš su Idioma-bot nuolat interwikizuoju naujausius straipsnius, bet maniškis išnešioja nuorodą į lt po visas vikipedijas. O dabar nors tavo botas dėlioja čia iw metams, aš paskui visvien turėsiu per naujo leisti botą per tuos straipsnius, kad išnešiotų lietuvišką nuorodą (be jos straipsnis tampa nepasiekiamas botam iš kitų wiki). * Hugo ¿díme? 18:42, 2008 spalio 9 (EEST)

Kad jau daugumoje užregistruotas. ([1], [2]). Tiesa, pirmi pabandymai buvo tik lt wiki. --Homo 18:47, 2008 spalio 9 (EEST)

O, tuomet puiku, galėsiu Idiomai duoti daugiau iw konfliktų spręst, užuot gaišęs laiką su naujausiais straipsniais :) * Hugo ¿díme? 18:54, 2008 spalio 9 (EEST)
pastebėjau, kad šis botas dar neturi boto statuso, kuri gali suteikti tik biurokratai. Tačiau jis jau perkeltas prie šį statusą turinčių. Gal reikėtų jį sugrąžinti, į laukiančių boto statuso botu sąrašą? Arba biurokratus. Vpovilaitis apt. 22:26, 2008 spalio 24 (EEST)