Pereiti prie turinio

Kategorijos aptarimas:Argentinos miestai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Daug įdėta darbo, tačiau siūlyčiau dar kartą atidžiai pereiti per visus Argentinos straipsnius ir patvarkyti jų kalbą. Ji nežymiai, bet kiek šlubuoja... Nuo to VP tik pagerėtų... --Ir 19:08, 9 Rugpjūčio 2006 (EEST)

Ir kuom ta kalba nepatinka? Jei kur nors neaiškūs sakiniai - prašom taisyti. Jei vietovardžių vertimai netinka - prašom pateikti geresnius (viskas išversta pagal tarimą). Man atrodo Tamsta kabinėjatės dėl niekų. Be to, galėtumėt ir nesislėpti po kitais naudotojo vardais - tai labai nekorektiška visų Vikipedijos dalyvių atžvilgiu. --Hugo.arg 19:40, 9 Rugpjūčio 2006 (EEST)

Aš nesikabinėju (tuo labiau prie jūsų, - ko nepasakysi apie patį), o tik pažymiu (įrašau pastabą), kad straipsniai nėra iki galo kokybiški kalbos požiūriu (t.y., kad juos reikia taisyti - gal kas atkreips dėmesį ir tai padarys)... O jei kalba yra visiškas niekas, tada jau visiškai nesuprantama... O aš nesislepiu po kitu vardu, tiesiog kompiuteris buvo pora mėnesių išlėkęs ir tik dabar jį sutvarkė. Bet tai ne į TEMĄ... --Ir 19:48, 9 Rugpjūčio 2006 (EEST)