Aptarimas:Pankai

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Man taip atrodo, kad, rašant šį straipsnį, dalyvavo mažamečiai narkomanai. Bet gal dar ne beviltiškas reikalas... --Tractor 00:45, 12 Liepos 2005 (EEST)

Mažamečiai narkomanai[redaguoti vikitekstą]

nu, ką padarysi... šian va sulčių prisilakiau ;) --Loading 00:56, 12 Liepos 2005 (EEST)

Na, nesu tikras, kad turėjau omeny tave :-) Kai rašiau komentarą, tai straipsnis vis dar buvo pilnas visokių nerišlių (elementariausių) klaidų, rašyba ir stilius atrodė beveik beviltiškai. Kiek matau, jau neblogai pertvarkei :-) Sakyčiau, liko tik tuos "gaidžius" išmest. --Tractor 01:33, 12 Liepos 2005 (EEST)

Susinervinau[redaguoti vikitekstą]

Erm. Paskaičiau, truputį aišku nustebau dėl labai negatyvios įžangos (punk filosofija nėra myžti scenoje, nepaisant to, kad tai yra ganėtinai šlykšti saviraiškos forma), bet tai čia laikui bėgant susitvarkys. Jei spėsiu prieš atostogas dar papildysiu šitą straipsnį, bet susinervinau, nes niekaip nesugebu nuspręsti kaip geriau daryti... Pankai ir judėjimas yra neatsiejama nuo muzikos - tą pačią informacija kartoti čia ir prie pankroko būtų kvaila. Dabar mastau, kad šitas straipsnis galėtų apimti platesnį apibūdinimą kas tai yra, ideologiją ir pan, o prie pankroko sudėti istoriją. Any comments? Dominykas 02:12, 1 Rugpjūčio 2005 (EEST)


Naujausias keitimas rašytas su klaidomis, „šveplai“ ir vietomis išreiškiant subjektyvią nuomonę (apie tai, kas tampa pankais) --Linulis 21:38, 2007 Sausio 3 (EET)

na tai pataisykit. verčiau iš tos pačios vikipedijos angliško varianto. aš asmeniškai neįžvelgiau čia kažkokių subjektyvių nuomonių.--jolopuki

Palaikau info. Keliu naują[redaguoti vikitekstą]

NETRINKIT PANKŪHOS!!!!

Galera prieš kokius 4 metus iš naujo atsidarė Nemuno gatvėj Kaune

SubKultūra - Nerijaus Pečiūros leidžiamas zinas įvairiuose pankbariuose parduodamas.

PASITIKRINKIT PATYS INFO PRIES TRINDAMI KITU!!!!!

-Kazhkoks Pankauskas 88.222.161.158 21:02, 16 kovo 2024 (EET)[atsakyti]